- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
RetepNyaraB többszöri figyelmeztetése ellenére eureka mignon lett végül a választás nekem nagyon bejön a design és olasz (nekem ez bekattanás). Zero 55mm lett a választás, sikerült elég jó áron 120 ért gyakorlatilag új alig használt bemutató darabot megszerezni.
nagyon halk, nagyon kompakt, és tényleg zero! 0,1gramm pontossággal ott van a szeren (mondjuk mindig több lesz inkább ennyivel, ezt nem értem, de lehet csak a mérleg hibája)
sötét pörköléssel, nagyon jó a kávé! Nagyon pontos a fokozatmentes állítás gyönyörűen lehet finomhangolni, 15 gramm 25mp pontosan 30 g kavét ad. Nekem bejött, graef cm 702 höz képest nézem én! Nekem a df54 nem tetszett design ba, élőbe néztem a cg301-et nem tetszett sem a hangja sem az hogy túl könnyű, túl műanyag, na de persze az eureka egy 100-assal több normál esetbe! Én nem akartam single dose-t, de gyakorlatban egyáltalán nem akkora szívás mint gondoltam, és előnye hogy mindig pontosan annyi grammot tudsz őrölni amennyit kell, úgyhogy végülis ez a kompromisszum is inkább előnyösen sült el.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mozilla Firefox
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest