- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
válasz
ANDROID??? #14113 üzenetére
eureka zero 55 van, nekem nagyon bejött. Viszont eurekabol csak 55 vagy 65 ös késest éri meg szerintem megvenni. Mivel a sage 820 egy kis kúpos, végülis előrelépés lesz, de kevésbé digitális (specialitat kivéve). Bár őszintén szólva azon kívül hogy jól néz ki nem igazán értem ezeket a digitális kijelzőket, mennyi hozzáadott értékük van, jellemzően úgyis mérleggel, grammra őrlünk. De a mindennapi használat során biztos jól jön a digitális kijelző.
Anfim-ot nem ismerem, de ráguglizva az ára alapján eléggé prémiumnak tűnik
-
cziczas
csendes tag
Kávégép fronton van infó esetleg elkövetkező fél év nagy dobására? Karácsonyig tervezek beújítani kávégép fronton 150-200 között használt is akár. AVX -nek van vmi hófehérke upgrade ami jön elvileg karácsonyig, esetleg lélektani határon belül van a hero x 2025, esetleg EM TB1 plus?. Ezek vannak oylan jó vételek mint a használt rancilio silvia, vagy lelit anna? Személy szerint a tradició és az olasz név/stílus számít nekem, de ezeket az avx gépeket dicsérik.... esetleg sage bambino plus? az még elég szexy és helytakarékos. Kosár méretek annyiran em érdekelnek mert ugy vagyok vele hogy egyszer kell megvenni és akkor lesz hozzá minden, még ha nehezen is. Viszont a hab csinálás érdekelne de nem kell hogy feltétlen dual bojleres legyen, a napi 1-2 kávéhoz kilehet várni hogy felálljon a nyomás megfelelően.
Tehát egy jó kávégép tipp? TITKOS TIPP?
-
cziczas
csendes tag
Használt piac abszolút ajánlott, nyílván állapot függő, kések kopását fontos megnézni mennyire élesek, ha már csak így össze nyomja “malomkő üzemmód” van akkor kopottak, látszik hogy töri és élesek a kávé darabok akkor még ok. De jellemzően minden örlőnek cserélhető a kése, ha kúpos, ha lapos. Azon kívűl a ház kopottsága, funkciók működése lehet fontos szempont.
a konkrét örlőt ha kérdezed, ha jól értem ez a Sage nek a bcg820 néven is menő terméke, itt a fórumon nagyon nagy pozitívat nem fogsz rá kapni, de kezdő otthoni szettnek egy alap jó kávét inni szerintem jó lesz! Egyik rokonomnak iylen van, ő szereti megvan vele elégedve, jó kávékat iszok nála . Szerintem pl a cg8011 től jobb vétel, maga a kávé minőség ugyan az lehet, de a funkciók miatt jobb választás. [teszt is van róla]
-
cziczas
csendes tag
Minőségbe egyértelmű, hogy a kézi. De nekem se az van, kényelmi okokból. Nem sokkal többért ajánlott vételnek számít az avx cg301 plasma 64mm. Abban nem fogsz csalódni.
De ebből a konkrét 3 ból a cg501 et felejtsd el. A CG8011 pedig egy graef gyakorlatilag. Kezdésnek nem rosz, de azt a 28e ft többletet megéri az avx cg301 és az már egy jó kezdő véte lehet! -
cziczas
csendes tag
RetepNyaraB többszöri figyelmeztetése ellenére eureka mignon lett végül a választás nekem nagyon bejön a design és olasz (nekem ez bekattanás). Zero 55mm lett a választás, sikerült elég jó áron 120 ért gyakorlatilag új alig használt bemutató darabot megszerezni.
nagyon halk, nagyon kompakt, és tényleg zero! 0,1gramm pontossággal ott van a szeren (mondjuk mindig több lesz inkább ennyivel, ezt nem értem, de lehet csak a mérleg hibája)
sötét pörköléssel, nagyon jó a kávé! Nagyon pontos a fokozatmentes állítás gyönyörűen lehet finomhangolni, 15 gramm 25mp pontosan 30 g kavét ad. Nekem bejött, graef cm 702 höz képest nézem én! Nekem a df54 nem tetszett design ba, élőbe néztem a cg301-et nem tetszett sem a hangja sem az hogy túl könnyű, túl műanyag, na de persze az eureka egy 100-assal több normál esetbe! Én nem akartam single dose-t, de gyakorlatban egyáltalán nem akkora szívás mint gondoltam, és előnye hogy mindig pontosan annyi grammot tudsz őrölni amennyit kell, úgyhogy végülis ez a kompromisszum is inkább előnyösen sült el.
-
cziczas
csendes tag
naa jóóóó!! de akkor végülis AVX C401G - ezért érdemes pénz adni vagy nem?!
azért onnan induljunk, hogy delonghi kg89 volt most és nekem az sem volt értékelhetetlen, sőőőt
-
cziczas
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13594 üzenetére
Volt kézi örlőm, kb 2 tekerést voltam hajlandó vele csinálni után eladtam
-
cziczas
csendes tag
Sziasztok!
otthon kezdő szetthez, graef cm 800/802 használtan, vagy AVX C401G - de újan?valaki használt már ilyen avx-et? Ettől többet nem akarok költeni, kézi örlőket hagyjuk, nincs kedvem tekergetni
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest