- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
RetepNyaraB #11037 üzenetére
Egész jó íze volt bár szerintem lehetne jobb is. Lehetett érezni benne a savakat illetve egy picit túl "erős" volt. Nagyon minimális keserűség jellemezte de azt csak a végén lehetett érezni nyomokban. Szóval van még mit csiszolni.
Közepes pörkölésű kávét használtam hozzá. A recept az a Hoffmann féle volt nagyjából. 15g kávé(K6 on 90 click) 230g víz(több nem is nagyon fér bele), inverz metódus, 2 perc áztatás, megforgattam kicsit aztán 30 másodperc várakozás, aztán 30 másodperc alatt lepréseltem.Gondoltam megpróbálom először azt, hogy ugyanez a recept, csak a végén a kész kávét felhúzom egy kis vízzel.
Utána amire még gondoltam kipróbálni, hogy kevesebb kávét rakok bele, vagy játszok az őrlés finomságával. Bár annyira még nem érzem a dolgot, hogy mikor mit kellene változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest