- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Csak gondoltam, hogy megosztok egy kis infót a kávé-utamról az olyan műkedvelő amatőröknek, mint amilyen én is vagyok
Szóval: TB1 + CM702-vel kávézom egy ideje, kezdetben Lavazza Oro kávéval (ez volt itthon). Igazából elégedett voltam vele, semmi flikkflakk. Pár aprósággal együtt rendeltem egy brazil Santos kávét, és hát na... érezhetően más voltPár hét után a Santos elfogyott, így "vészmegoldásként" a hűtőben tárolt Lavazzához nyúltam. Hát gyerekek... azt a sz@rt!
Én tényleg nem vagyok egy eltartott kisujjal, cibetmacska tetkóval kávézó ember, de amit ez a "sima" Santos nyújtott egy ilyen kommersz, bolti Lavazzához képest, arról verset lehetne írni. Szóval műkedvelő feleim: vegyetek rendes kávét, az ára is ugyanannyi, mint a bolti forgácsnak.
(Most az avx-től a "Béla papa blend" volt csapon, ez is finom)
-----
Kérdésem a tapasztaltakhoz: kávécserénél ti az őrlőben ragadt szemeket simán kidobjátok? Mert ugye marad azért benne jó pár grammnyi őrleményhez elegendő szem, de ha nem akarom, hogy összekeveredjen a kettő, akkor - kuka?
(Mondjuk nem szívesen kukáznám, szóval lehet, hogy csak ráöntöm az újat - pardon)
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Parfüm topik
- Lightyear - befektetési app
- Windows 10
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest