- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltg4s
tag
Sziasztok!
Véletlenül tévedtem ide a profik közé, tudom, hogy rossz helyen vagyok, de feltennék pár kérdést, majd nem is zavarnék tovább...
Tizenöt év Szarvasi kávéfőzőt váltott egy Delonghi EC885.Gy. [link]
Itt sok hozzászólást elovasva, nem a legjobb választás volt, de nekünk sok éves Szarvasi után, olcsóbb őrölt kávékkal, (Viener extra, Tchibo Family) ég és a föld a különbség.
Nem szeretnék bajlódni a darálással, bőven megfelel az előre darált kávék.
Párat már próbáltunk, szóval a kérdés az lenne, hogy elérhető árú kávék közül, mi az ajánlott az adott géphez klassic ízben.
A gépen a vízkeménységet állítottam lágyra, mivel itt a csapvíz nagyon kemény és félve a sűrűn vízkövesedéstől, a legolcsóbb mentes Lidl-s ásványvizet használom.
Ez jó gondolat?
Még a hőfokot állítottam a három lehetőség közül a legmagasabbra, mivel cukor nélkül, kis tejjel iszom, így a tej nem hűti nagyon le a presszókávét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest