Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz EQMontoya #6573 üzenetére

A meleg megy ki... ;]

Én olyan szerencsés vagyok, hogy olyan helyen dolgozom, ahol megbecsülik és megtartják a kompetenciát.

Én egy picit többet kaptam a bértárgyalás végére, mint amennyit kértem, pedig nem voltam szégyenlős és először azt mondták, hogy egy picit sok, de aztán valahogy a végére így jött ki, majd a próbaidő lejártakor kaptam visszamenőlegesen 12%-os béremelést, amiről nem beszéltünk semmit, csak meglepett a magasabb fizetés és akkor tudtam meg.
    Ráadásul még jutalmat is kaptam, szóval eléggé meglepődtem, amikor megjött az sms a banktól...

Sokat elmond a cégről, hogy van mindenféle korú fejlesztő és 100+ létszám mellett tavaly összesen 3 ember lépett ki, és ez eddig a cég 20 éves történetének legnagyobb fluktuációja. Pedig a 3 ember relatíve nem dolgozott itt sokáig, de már úgy beszélnek erről az évről, hogy egy új világrendre kell felkészülni.

A cég abszolút képes és hajlandó kinevelni magának a dolgozóit és meg is tartja ezt a kompetenciát, de könyörgés nélkül. Mindenkinek olyan szinten tartják a bérét, ami azzal a tudással és tapasztalattal jár a piacon. Felérik ésszel, hogy ha elmegy és kell a helyére valaki, az már eleve ennyit fog kérni, de nem lesz meg az a helyi tapasztalata, ergo egy ugyanolyan másik fejlesztő többe kerül még ugyanannyi fizetés mellett is.

Szóval én az 1%-nál dolgozom.
    Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy itt minden projekt hosszútávú, tehát 5+ évekről beszélünk, nem csak lehet, de kell is hosszútávra tervezni.
    Ők nyíltan és vállaltan, hangosan kimondva úgy terveznek, hogy itt az emberek 10-20-30 évet dolgozzanak és meg is teszik ami ehhez kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés