Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
A meleg megy ki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én olyan szerencsés vagyok, hogy olyan helyen dolgozom, ahol megbecsülik és megtartják a kompetenciát.
Én egy picit többet kaptam a bértárgyalás végére, mint amennyit kértem, pedig nem voltam szégyenlős és először azt mondták, hogy egy picit sok, de aztán valahogy a végére így jött ki, majd a próbaidő lejártakor kaptam visszamenőlegesen 12%-os béremelést, amiről nem beszéltünk semmit, csak meglepett a magasabb fizetés és akkor tudtam meg.
Ráadásul még jutalmat is kaptam, szóval eléggé meglepődtem, amikor megjött az sms a banktól...Sokat elmond a cégről, hogy van mindenféle korú fejlesztő és 100+ létszám mellett tavaly összesen 3 ember lépett ki, és ez eddig a cég 20 éves történetének legnagyobb fluktuációja. Pedig a 3 ember relatíve nem dolgozott itt sokáig, de már úgy beszélnek erről az évről, hogy egy új világrendre kell felkészülni.
A cég abszolút képes és hajlandó kinevelni magának a dolgozóit és meg is tartja ezt a kompetenciát, de könyörgés nélkül. Mindenkinek olyan szinten tartják a bérét, ami azzal a tudással és tapasztalattal jár a piacon. Felérik ésszel, hogy ha elmegy és kell a helyére valaki, az már eleve ennyit fog kérni, de nem lesz meg az a helyi tapasztalata, ergo egy ugyanolyan másik fejlesztő többe kerül még ugyanannyi fizetés mellett is.
Szóval én az 1%-nál dolgozom.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy itt minden projekt hosszútávú, tehát 5+ évekről beszélünk, nem csak lehet, de kell is hosszútávra tervezni.
Ők nyíltan és vállaltan, hangosan kimondva úgy terveznek, hogy itt az emberek 10-20-30 évet dolgozzanak és meg is teszik ami ehhez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- darkFlash CF8 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)