Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chabeee

aktív tag

válasz big-J #6161 üzenetére

Találtam egy oldalt, ahova beregisztráltam. Kitöltöttem mindent a profilomban, csináltam skill teszteket és utána beadtam a különböző munkákra a jelentkezésemet. Ez kezdődött Október közepétől és egészen Novemberig nem kaptam munkát. Folyamatos feladatokkal bombáztak, amiknek a megoldási határidejük aznap éjfél volt, tehát lett volna rá ~12-16 órám. De mivel melóztam mellette, így este tudtam csak nekiállni, és nyilván nem sikerült. Azonban kaptam egy feladatot hétvégén, azt bedaráltam és már kaptam is a melót -> megcsináltam, kaptam rá egy jó feedback-et és utána már beindult. Folyamat kaptam a felkéréseket. Tehát igazából az első ügyfél a kritikus pont. Ha az megvan akkor utána már könnyebb. Az első kb 1 hét volt. Utána egy 4 hónapos munkám volt. Az elég jó lett, bár sokat kellett magyarázni az ügyfélnek és sok időt vitt el. Ezt követően volt egy másfél hónapos. Tehát igazából változó, mostanában 1-2 naposakat vállaltam, ezek között volt olyan aminél kénytelen voltam félbehagyni, mert folyamatos scope bővítés volt.

Új hozzászólás Aktív témák