- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
oksi en elegendem ezt a vonalat, mert szerintem elbeszelunk egymas mellett.
jelentkeztel egy helyre, a hely azt mondta nincs hozzajuk relevans tudasod es bar ezt akar meg ellensulyozhatnad is a szakmai eredmenyeiddel, azok igazabol nincsenek is.
ezert nem vettek fel, es nem erted , hogy miert. felesleges errol tovabb beszelgetnunk.igazabol ezzel az erovel en pontosanm ugyan akkora esellyel jelentkezhettem volna mint te, igaz hogy devopsos vagyok es utalom az embereket, de pont ugyan annyira nincs megfelelo tapasztalatom az auchan fele rendszerben mint neked, mikozben pont ugyan ugy nincs semmifele elert sikerem az ertekesitesben , mint neked. az meg ugyis csak probaido alatt derult volna ki, hogy alkalmas vagyok e vagy sem... eppenseggel meg lehet, hogy az is lettem volna, mert miert ne ? te is azt gondolod hogy az lehettel volna, a fentiek epp ugy hianyoznak mindkettonknel szoval en is alkalmas lehettem volna.
egyszeruen nem ertem, hogy mit nem ertesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs