Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stoilt

csendes tag

válasz FLx #3863 üzenetére

Akkor hadd hangsúlyozzam még egyszer: gyakorlatilag minden ismerősöm, aki velem egy időben kezdett, már túl van legalább 1 emelésen gyakornokként. És nem 2 emberről van szó. Szóval az a válasz, hogy "nem szokás" számomra nem elfogadható. Az meg, hogy túl sokat akarok nem igaz. Értem én, hogy a 9 hónapom gyakorlatilag semmi, de akkor is jóval több, mint a frissen felvettek tudása és haszna, nem értem miért kellene ugyan annyit keresni minden gyakornoknak. (Ha már itt tartunk, dolgozik a cégnél egy srác, aki 5 éve "gyakornok", mivel azóta nem bírta befejezni a sulit. Na gondolom ha neki se emeltek volna még soha, már rég meglépett volna. Legalábbis az ő 5 év tapasztalata azért mégis több, mint 9 hónap.) Egyébként olyan is van ismerőseim között, akinek úgy ajánlottak pozíciót, hogy nem szerzett közben papírt, nem tud többet menni, nem változott semmi. Letolta a fél éves gyakornoki programot, és felvették alkalmazottnak ugyan azokkal a feltételekkel, csak sokkal több fizetésért. Én még ezt sem várnám, csak egy pár fitying emelést, hogy ne haljak éhen az albérletben. A közvetlen felettesem (aki a csoportvezetőm) meg azt se tudja milyen szerződésem van, vagy hogy mennyit keresek, neki csak egy egységnyi munkaerő vagyok, nem nagyon tudna vele mit kezdeni. Egyébként a HR osztály nem tudom mióta "magasabb szintek". Azért köszönöm a választ, akkor lehet, hogy inkább helyet váltok, ajánlottak már magasabb fizut máshol (ahol még szintén voltam interjúzni tavaly nyáron, csak végül nem oda mentem, de beajánlottam egy ismerősömet magam helyett, akit felvettek, és rajta keresztül azóta is csábítgatnak :) ), de én jól érzem magam itt, szeretnék maradni, de inkább a váltás, mint az éhhalál.

Új hozzászólás Aktív témák