- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thomasthomas #36490 üzenetére
alapvetően itt nincs meg az a prémium az IT-ban az egyéb területek fizetéseihez képest, mint magyarországon. én pl. szerintem többet keresek mint a fejlesztőink 90%-ka, de közös sincs az it-hoz.
otthon egészen felzárkóztak ezek a bérek nyugat-európához, az árszínvonalat figyelembe véve jóval jobban ki lehet jönni otthon, mint itt. cserébe a környezet, az életminőség szerintem összehasonlíthatlan a magyar sittes, kínai járőrözős fertőhöz képest. de nem mindenki tud, akar túllépni az anyagiakon
neked kell eldönteni, hogy ez megérhet-e kevesebb pénzt. persze ettől remote még dolgozhatsz inne is usa, vagy svájci cégeknek jó pénzért.
szerk.: a legtöbb hirdetésben a kollektív szerződések által írt minimum fizetés van megadva. de ez alkalmazottakra vonatkozik, és ezen esetekben is szinte kivétel nélkül van overpayment.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest