Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Idei évre megvolt a bértárgyalás, majdnem 10% lett (igazából fél év után szerintem ez nagyon korrekt, csak idén ne vaduljon meg megint az infla
illetve ugye akkor volt még a csőben egy 2.4es ajánlat mástól, de ott tech stack annyira nemgyerebe volt, kb szakmai öngyilkosság, itt meg iszonyat releváns érdekes s jó projektek s stack van, uh nagyon nem bántam meg a döntést)így alakulnak a számok:
Nem: Férfi
Kor: 34
Munkakör: Senior DevOps Engineer (3 év dev majd 3 év ops, végül 6 év devops tapasztalat)
Nyelvtudás: Angol
Brutto fizetés: 2.300.000 Huf (netto 1.529.500)
Egyéb: 1 havi sign on bónusz volt, 7M 4 évig vestelt részvény, medicover blue közeli hozzátartozónak is, illetve kb +0-30% oncall jutalék - önkéntes alapon, vállalt órák s események függvénye
Hely: Full remote
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve ugye akkor volt még a csőben egy 2.4es ajánlat mástól, de ott tech stack annyira nemgyerebe volt, kb szakmai öngyilkosság, itt meg iszonyat releváns érdekes s jó projektek s stack van, uh nagyon nem bántam meg a döntést)