Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz Soak #2877 üzenetére

Miert ne lenne eleg?

En pl. mikor tavaly-tavalyelott Budapesten meloztam kb. folyamatosan, reggel bementem az irodaba (1 ora gyaloglas, ingyen van), este hazamentem (1 ora gyaloglas, ingyen van), hazauton vettem valami kajat, pl. kinainal elvitelre (600-800 forint korul volt a nagy adag). Mas napi rendszeres kiadasom nem volt, es akkor meg napi egy ezresnel sem tartunk. Itt videken kimondottan nagy es finom napi menuket kapsz 800-900 forintert. Ha magadnak csinalsz kajat, akkor meg ennel is sokkal olcsobban megoldod a mindennapi fott etelt. Ruhazkodas megint csak nem egy vagyon, cipot nem veszel minden honapban, ruhabol sem kell minden heten masik (raadasul hasznaltruha-boltokban fillerekert kapsz nagyon jo alig hasznalt ruhakat). Havi 1-2 rendes szorakozas is boven belefer ha esszel csinalja az ember.
    Persze ha az elethez feltetlenul nelkulozhetetlennek tartod hogy minden hetvegen 10-20ezreket elbulizzon valaki, akkor mar keves lesz, de azert ezt hadd rohogjem ki :)

gghrtz:
    Latom meg mindig nem erted...
    Nem azt mondtam hogy dogoljon ehen, hanem ne varjon szazezreket egy olyan munkaert, amit barmelyik utcarol beesett csavargo is megcsinal olcsobban.
    De ha meg igy sem esik le, akkor mondd meg neki hogy menjen be a munkahelyere es kozolje a fonokevel hogy mostantol netto 100ezres fizetest ker. Aztan mikor rohogve kirugjak es masnap mar mas fog minimalberert takaritani helyette, akkor talan majd megerted hogy hogyan mukodik (a munkaeropiacon is) a kereslet es a kinalat.

Új hozzászólás Aktív témák