Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
carapace
üzenetére
Kb 10 évvel ezelőtt, még viszonylag nehezen találtam szakmai gyakorlatra helyet, mert azt kérdezgették, hogy milyen plusz dolgokban vettem részt egyetemen (???, örültem hogy élek...), meg egyéb hülyeségek, mindezt úgy, hogy a szakmámban elég jól felkészült voltam, mert akkor még érdekelt is, meg ezt tanultam. Sokadikra sikerült, ahol a legszarabbul szerepeltem, és konkrétan semmit nem tudtam, tisztára beégtem. (Középiskolás matekból szopattak, fogalmam nem volt a megoldásról. A végén elmondták, hogy nem tudom milyen tétel alapján kellett volna megoldani, amiről én nem is hallottam, pedig emelteztem matekból és reál osztályba jártam... Tipik régi vaskalapos boomer volt

Manapság párom interjúztat, igaz ő teljesen más területen. Örül ha találnak végre egy fiatalt, aki úgy üli végig a 20 perces interjút, hogy közben nem akar bealudni a teljes érdektelenségtől, vagy érezhetően nem hazudik össze-vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó használt Apple iPad 9.Gen 64 GB WiFi / 12 hónap jótállás
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest