Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
carapace
üzenetére
Kb 10 évvel ezelőtt, még viszonylag nehezen találtam szakmai gyakorlatra helyet, mert azt kérdezgették, hogy milyen plusz dolgokban vettem részt egyetemen (???, örültem hogy élek...), meg egyéb hülyeségek, mindezt úgy, hogy a szakmámban elég jól felkészült voltam, mert akkor még érdekelt is, meg ezt tanultam. Sokadikra sikerült, ahol a legszarabbul szerepeltem, és konkrétan semmit nem tudtam, tisztára beégtem. (Középiskolás matekból szopattak, fogalmam nem volt a megoldásról. A végén elmondták, hogy nem tudom milyen tétel alapján kellett volna megoldani, amiről én nem is hallottam, pedig emelteztem matekból és reál osztályba jártam... Tipik régi vaskalapos boomer volt

Manapság párom interjúztat, igaz ő teljesen más területen. Örül ha találnak végre egy fiatalt, aki úgy üli végig a 20 perces interjút, hogy közben nem akar bealudni a teljes érdektelenségtől, vagy érezhetően nem hazudik össze-vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest