Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Ne adj szavakat a számba, főleg ha én magam is explicit leírtam ennek az ellenkezőjét.
Nem a pénz a legfontosabb, de az alapvető szükségletek szintjéig minimum felelőséggel tartozol a saját gyerekedért. Ahogy én is leírtam, felette azt csinál az ember, amit akar.Lustaságot nem írtam, hanem felelőtlenség, önzés és gyávaság valamilyen keverékét.
A téma is az volt, hogy a hivatástudat miatt éri be ennyivel és nem az, hogy ha nincsen másra lehetősége.
Azt is leírtam, hogy ha ez megvan, akkor azt csinál, amit akar.Ha a gyereked étkezése helyett választottad a több szabadnapot, akkor igen, az vagy.
Ha a gyereked alapvető szükségletei megvannak, és ezen felül még több időt is töltesz vele, akkor nem, sőt.De pontosan ugyanezt írtam korábban is. Csak a torzítások nélkül nehéz kikezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest