Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csakegymunka
üzenetére
Én hosszútávon hasonló dolgokban gondolkozom. Szerintem ha pl. 100.000 eurót befektetsz több cégbe (tehát pl. 4 cégbe 25.000 eurót vagy 10 cégbe 10.000 eurót), akkor az említett ingadozás is kibírható, hiszen nyilván nem minden probléma érint minden alkalommal minden céget. Ha esetleg utána nézel stabilnak mondható világcégek részvényeinek és azokba fektetsz, akkor még tovább csökkentheted a rizikófaktort, bár gondolom a német IT nagyvállalat is elég stabil... Amúgy érdemes az adózás kapcsán megkeresni egy Steuerberater/in-t, hiszen az adóvisszatérítés sem egy utolsó szempont...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Filmvilág
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest