- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Ismerek pár architektet, én is az vagyok, bár jelenleg épp nem ilyen pozícióban dolgozom, de egyikük se nyalással, taposással került oda, én se. Én úgy, hogy az elmúlt 10 évbe beleraktam 15-öt.
Br. 1m hófehéren ma egy sima senior fejlesztő pozícióban elérhető. Még normálisabb kkv-nál is.Jhonny06: ja, egy fecske biztosan nem csinál nyarat ebben a témában. De itt nem is erről van szó, a többség után befizetik az adót szerintem ma is. Igaz, hogy szarul használják fel, és lehetne sokkal jobb az infrastruktúra, de a be nem fizetett adóból semmilyen infrastruktúra nem lesz. Aki meg nem fizet adót, annak nincs is alapja számon kérni semmit. Ez szerintem fontos, ha mindenki fizetne adót, és pl. ha kijön a burkoló, nála is alap lenne, hogy nyugtát ad, akkor megváltozna a társadalom szemlélete is az adóval és annak újraelosztásával szemben. Kialakulna, hogy ha más is befizeti, én is befizetem, és lenne egy erősebb, tudatosabb elvárás az állammal szemben, hogy jogosan kérhetem számon az rajta, hogy ne nyúlja le és/vagy költse hülyeségekre az adót. Most mi van? Más is elcsalja, akkor szarok rá, én is elcsalom, ahol tudom, úgyse kapok érte semmit. Ez nem vezet sehova. Nyugati társadalmakhoz való felzárkózáshoz biztosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest