- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
DigitXT #3230 üzenetére
miután ez még nem évült el, javasolnám a rendőrségnek megtekintését, és utólag egy gondatlan veszélyeztetésre büntetni mindet.
mélységesen felháborít, hogy forgalomban ilyet csinálnak.
mikor elkezdi csapatni, onnan már nincs visszaút, és ha akkor fordul be valaki? akkor nem nyert?
addig néztem, amig kiderült, tényleg forgalomban tették, és be is zártam az ablakot.
remélem az ilyen fa...opók maguk halnak meg, és senkit nem törnek össze.
mert engem rohadtul nem hat meg, hogy bútor robika mekkora ralli tehetség, ha ilyet csinál, akkor csak egy felelőtlen kis pöts, akit bármikor szembeköpök, ha látom, és okot ad rá.
remélem nem vagyok egyedül véleményemmel.
menjen csapatni elhagyatott parkolókba, vagy zárasson le hegyi utat magának, nem érdekel, de ne forgalomban tegye. -
Grimgor
csendes tag
válasz
DigitXT #1008 üzenetére
HAli!Nekem autómatám van egy jó öreg MERCEDES 123D 2.4Diesel!
28 éves a kislány és most érzi magát elemében!8 éve van nálam de a kötelező szervizeken kívül mást még nem kellett csináljak vele!Hiába akkor még egy életre csináltak autókat!Még két év és veterán vizsga!Elenben az öregem 525 tds BMW -je már két váltót megevett pedig az is autómata!
-
csongi
veterán
válasz
DigitXT #1011 üzenetére
Ez tény és való. Az autómatánál nincs kényelmesebb dolog, vezetés szempontjából. Én sem szoktam sebességbe hagyni ha már állok, de féket nyomom És a kuplungon készenlétben van a bal lábbam, úgy hogy még csak épp hozzáér. Sárga Lámpa mikor elalszik már engedem is fel a kuplungot, és ez így jó. Sokan a zöld lámpa kigyulladásakor tuszkolják egyesbe, Na olyankor bánom hogy nem egy T72-s van alattam.
-
ZoCso
senior tag
Pici fiam (18 év, 185 cm, 80kg
) tegnap sikeresen megcsinálta a rutin vizsgáját - harmadszorra! A múlt héten beleszálltak az oktatója kocsijába, aki meg is sérült. Tegnap új oktatóval, új kocsival kellett vizsgáznia.
Még szerencse, hogy ugyan olyan típusú kocsi volt, mint az előző. Újra az első vizsgája biztosát kapta, aki nem sokat szórakozott vele, még a pótfeladatot is a gyerek választhatta ki - mondjon egy számot 5-től 9-ig!
Érdekes módon nem az emelkedőn való elindulást, hanem at Y-fordulót választotta.
Hétfőtől mehet forgalomba a ''gyerek''.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest