- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Egyébként pirosnál ki szoktam venni üresbe, hogy ne erőlködjön...
Fura amúgy, hogy vannak akik kb. végig a kuplungon állnak, hogy le ne maradjanak a zöldről, én meg ''érezni'' szoktam a lámpát, és mire sárga van, már sebességben van, és mehet. Amúgy egy-két éve már csak automatát vezet(get)tem (anyukám céges kocsija), és baromira elszoktam a kuplunggal történő macerálástól.
Városban nincs is egy ilyennél kellemesebb...
Pl. említették, hogy egyik kéz folyton a váltón, hát itt nem kell, ha meg kell a kraft (odalép az ember), úgyis visszavált, szóval jó cucc, na.
Amúgy szvsz erről lehet megismerni az automataváltós kocsit lámpánál: még ég a féklámpa, de már indul/kúszik...
Mod: mondjuk az szokott zavarni, ha lassan indul a sor, hiszen elvileg az lenne az ideális, ha mindenki egyszerre indulna a zöldre, csak ugye nem tudhatjuk, hogy valójában mikor indul az előttünk lévő, ezért a macera... Én általában az előttem álló-előttivel szoktam ''együtt'' indulni, aztán van, hogy kicsit vissza kell fogni az előttem lévő ''gondolkodása'' miatt, de ha minden jól megy (szokott), legalább az én reakcióidőm nem késlelteti a ''népet''.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged