Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz csongi #1010 üzenetére

Egyébként pirosnál ki szoktam venni üresbe, hogy ne erőlködjön...:DDD Fura amúgy, hogy vannak akik kb. végig a kuplungon állnak, hogy le ne maradjanak a zöldről, én meg ''érezni'' szoktam a lámpát, és mire sárga van, már sebességben van, és mehet. Amúgy egy-két éve már csak automatát vezet(get)tem (anyukám céges kocsija), és baromira elszoktam a kuplunggal történő macerálástól.:B Városban nincs is egy ilyennél kellemesebb...:D Pl. említették, hogy egyik kéz folyton a váltón, hát itt nem kell, ha meg kell a kraft (odalép az ember), úgyis visszavált, szóval jó cucc, na.:R Amúgy szvsz erről lehet megismerni az automataváltós kocsit lámpánál: még ég a féklámpa, de már indul/kúszik...:)) Mod: mondjuk az szokott zavarni, ha lassan indul a sor, hiszen elvileg az lenne az ideális, ha mindenki egyszerre indulna a zöldre, csak ugye nem tudhatjuk, hogy valójában mikor indul az előttünk lévő, ezért a macera... Én általában az előttem álló-előttivel szoktam ''együtt'' indulni, aztán van, hogy kicsit vissza kell fogni az előttem lévő ''gondolkodása'' miatt, de ha minden jól megy (szokott), legalább az én reakcióidőm nem késlelteti a ''népet''.:DDD

[Szerkesztve]

Aktív témák