- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
jerry311 #4520 üzenetére
oktatóm mondta nyáron, még régebben amig még követelmény volt a 8 általános, beállított 2 figura, hogy hát ők akkor jogsit. modnta, hogy előtte sose kérték senkitől az általánosos bizonyítványát, de annyira műveletlenek voltak, hogy mondták nekik hozzák be. na erre ugye egyből de mér, háde elvégeztük meg stbstb. mondták nekik, jólvan akkor hozzák be. hát azóta nem látták őket
én mondjuk tényleg röhögtem, bemegyek, beiratkozni kreszre, kb. 3 perc beszélgetés után adják a papírt, hogy alá kell írni, a kresz jelentkezési lap. jóvan mondom azér megnézem a biztonság kedvéért. 1. kérdés: írni olvasni tud?
hát röhögtem...
ill. ami lol: rutinon ugye van elméleti rész, ez ugye kb. 3-4 oldal gépelve. ezt nagyjából mindenkinek odaadják ott ahol toltam. namost, volt aki az elméleti részen bukott meg. 3-4 oldalnyi szöveg ismétlem...
(és nem tudják le annyival, hogy itt a papír, hanem azért 1 órában el is mondják ezeket, mit hol merre hogyan)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Háztartási gépek
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest