- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem hűtő hűtő
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Jah még fel nem vásárolta a Jófosás az Apród-OLX-et, az expresszt, meg beolvasztotta a használtautót, hogy ne legyen konkurencia.
Pedig milyen jó volt az OLX anno, meg az expressz.hu is.
2010 óta meg már asszem 5x cserélt gazdát a Jófogás.
Mivel nincs konkurencia, hülyék lennének a tulajok akár egy fillért is ölni a korszerűsítésbe, hogy pl. ne legyen tele litván meg ukrán bot fiókokkal az oldal.
Egy mezei telefonszámos hitelesítés regisztrációkor - már ezzel tizedére redukálhatnák a végtelen számú bot fiókok generálást.Who Let The Dogs Out?
-
Pityu.
nagyúr
Ez mind azért van mert csak a profit a lényeg a többi nem érdekli őket.De sajnos egyre több dologgal így van ez legyen az egy társkereső oldal vagy legyen az életben minden más.Az ember sajnos önző a pénz meg annyira belekerült a köztudatba,hogy most már minden akörül forog.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
garga01
őstag
Lehet, de alapvetően júl műxik. És nincs tele olyan idióta hibákkal/szolgáltatásokkal mint a jófogás. 2006 óta vagyok fent rajta, ott azért jól kiforrott az értékelés meg az egész működés.
A jófogáson meg csak visszalépés van általában, mint a lenti e-mail küldéses macera is.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Pityu.
nagyúr
Igen van egy összeghatár én is úgy jártam,hogy csak 45EFt volt a károm feljelentés megtörtént aztán mivel év végén volt rögtön év elején behívtak a szomszéd város kapitányságára ahol közölték,hogy nem nagyon tudnak mit csinálni az összeg végett.Azt mondta a rendőrnő ha csoda történik és van több feljelentő van esélyem és csoda történt mert kaptam az értesítést,hogy sok károsult tett feljelentést így már foglalkoznak az ügyel.5 évbe telt,hogy legyen valami eredmény de még mindig nem tudom pontosan mi is lesz.
Kísértetiesen hasonlít a magyar társkereső oldalakra amúgy magyarországon sajnos kevés dolog van ami nem szar....
Ugyan ez a csaló bot dolog meg van már a jófogáson is múltkor felraktam egy hjrdetést és 5 ilyen fos írt rám
Tessék ez a jófogásról
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Ne is akarj, a markatplace nagyobb trágyadomb mint a jófogás
Hirdetni egy rémálom, minimm 10 robot ír rád, de néha meg olyan (nem létező) helyesírással, hogy a google fordítóval előbb megértem egy elhalt nyelv fordítását mint amit ott akar.
Én nagyrészt már csak hardverapró és vatera. Itt is van 1-2 fura eset, de sokkal élhetőbb mint a marketpalce és a jófogás.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
hzsolee
őstag
Nem tudok... Marketplace nálam sem játszik, nincs fészem. Arról nem is beszélve, hogy az még gázabb állítólag. Hardveraprón is azt mondják megszaporodtak a csalók. Tegnap utaltam egy kisebb összeget valakinek ph-n... remélem minden rendben lesz
Jófogáson meg igyekszem a környéken keresni, személyes átvételt preferálva. Vagy inkább lemondok a cumóról...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz garga01 #1007 üzenetére
Ezeket amúgy nem értem. Felrak egy hirdetést aztán kb sosem lép be utánna. Mert ugye latom ha olvasta. Aztán hetek múlva is ugyanúgy van a dolog...
Nagyon sz@r lett ez a jófogás... régen pedig sokat üzleteltem.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
joci86
senior tag
Pont ennyi volt a célom. Kapjon akár felfüggesztettet, vagy csak kerüljön a hatóság látókörébe. A 2000 forint pont nem érdekel. 30+ persze már más lenne.
Legyen az is gyanús, ha 50 ezer forint alatt van az összeg, holott sokkal többet ér. Ugyanis ezen összeg alatt még nem foglalkozik vele a hatóság (kivéve persze, ha kiderül, hogy többeket is megkárosított). Ezt egy állítólag rendőr mondta szintén jofogas hirdetésre jelentkezve. Azért írom, hogy állítólag, mert megállapodtunk, hogy aznap jön Fehérvárra és elhozza a készüléket, majd keres később. A keres később nem jött neki össze, sőt én sem tudtam elérni... Mindezt úgy, telefonon beszéltünk, és full normálisnak tűnt.
-
senior tag
-
garga01
őstag
válasz hzsolee #1003 üzenetére
Hónapok óta nem jön e-mail egyetlen üzenetről sem (igaz én appot nem használok, de ez mindegy szerintem), csak akkor látom ha belépek az oldalra.
Jó nagy szívás, mert pl. volt olyan ahol érdeklődtem egy termékért, az eladó meg hónapokig nem lépett be, törlődött is a hirdetés is addigra, szerintem az én üzenetem is, mert nem is írt vissza (telószám meg nem volt megadva).Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Pityu.
nagyúr
válasz hzsolee #1003 üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
[ Szerkesztve ]
-
joci86
senior tag
Pontosan ez történt volna. :)
Nekem még azt is mondta, hogy ha elutalom az egész összeget, vagy akár csak a felét, akkor nincs postaköltség. :)
Nyilván nem mentem bele, mert a 2000 Ft Foxpost (jófej voltam, és még az utánvét díját is hozzátettem) megérte a kockázatot. Vagy jó áron lett volna egy használható telefonom, vagy ennyibe került megszerezni egy csaló bankszámlaszámát bizonyítékkal együtt. :)
Mit persze mehetek tanúskodni, de még így is úgy gondolom, hogy megérte. Ha meglenne az 50 ezer forintos kár, nagyobbat szívhat vele, mint én a 2000 forint buktával.
-
hzsolee
őstag
Azt hogyan csinálják, hogy a jófogás appban küld úgy üzenetet, hogy nem jön email? Legalábbis úgy emlékszem ha "rendes" felhasználó küld üzit, akkor jön email is, hogy kaptam jófogás üzenetet.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Pityu.
nagyúr
És az sem gyanús,hogy egy háromszázpárezer forintos telefont mondjuk 32EFt-ért árul meg az sem gyanús,hogy egy nagyon drága márkás étkészletet 22EFt-ért árul az illető?De elárulom mi a leggyanúsabb ezeken kívül,hogy tegnap előtti a regisztrációja
-
addikt
Az még véleményem szerint nem gyanús, hogy “írjon számot és megbeszéljük!”, mert legalább azt ember írhatta nagy valószínűséggel, míg a szöveges sablon átveréses szövegeket mostanában bot-ok írják, általában hamar eljut a dolog odáig, hogy e-mail-t és telefonszámot akarnak kérni, amire küldenek egy adathalász oldalt, ami majdnem tökéletes koppintása tud lenni a bankunk belépési felületével (lekopizzák ezek az összes hazai banknak a felületét).
Ott lehet igazán felismerni az ilyen bot-okat, hogy válaszolok egy olyat, amiben kb elküldöm nyomatékosan melegebb éghajlatra és olyat válaszol, mintha csupán rendes naív választ írtam volna az előzőekben. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Új év, új Moto G széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD