Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Hát igen. Én ha eladok akkor betartom az érdeklődési sorrendet. Ha van más akkor korrektül el szoktam mondani, hogy van már rá jelentkező, ha esetleg mégsem, fogok szólni. Bár a vevők is ilyen korrektek lennének... mert aztán van fa$zkalap azon az oldalon is gazdagon.
Hát bízzunk benne, hogy csak a szája járt... Ki menne ezért rendőrségre. Amúgy is csak körberöhögnék... van azoknak komolyabb gondja is... -
hzsolee
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Hát mondjuk úgy lett volna korrekt, ha vársz még. Mivel elindította a folyamatot, kifizette, nem vádolható azzal, hogy csak kamuzik, hiteget. Nem tudom ez mennyire automata dolog a Jófogás részéről, de lehet valakinek rá kell néznie...most így ünnepek alatt gondolom a f@sznak sincs kedve ezzel szórakozni.
A másik részről is azért ez kicsit erős...visszakapja a lovettát... ennyi. Feljelentés, minek? Nem az van, hogy a csomiban egy szaros pelenka érkezett... hanem így járt, de tulajdonképpen kár nem érte. Mondjuk én is morcos lennék, de azért nem jelentgetnék ezért fel senkit... -
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Jah...arra gondoltam, hogy appot hasznàl. Hát böngészőre nincs gyógyír szerintem
-
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
A múltból hívják.... állítólag van ilyen
-
hzsolee
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Na... akkor végül hepiendel zárult 👍
-
hzsolee
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát igen, fizet 2x a foxnak...😏
-
hzsolee
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Wow... Helybéli, Fehérvári... Személyes átvétellel kérném aztán mikor találkozunk orrbavágom, hogy átb@szott téged☺️
-
hzsolee
őstag
Nos, nem akartam/akarok a vitátokba beszállni, vagy észt osztani, de azért fűznék hozzá ezt-azt.
Az eladó azért annyira nem töri magát. Az igénylést is igencsak halogatta visszaigazolni. Sajnos volt tapasztalatom ilyen eladóval. Én úgy gondolom, ha hirdetek valamit azért legyen már időm egy nap legalább egyszer azért üzeneteket olvasni, válaszolni.... normális hangnemben. Ha valaki esetleg előre fizet (bár ezt már nem várom el a mai világban) akkor kutya kötelességemnek érzem, hogy mihamarabb feladjam a cuccot, illetve erről a vevőt tájékoztassam. Vevőként meg alaposan átgondolni, hogy kell-e, jó-e amit vennék. Ha meg már úton van és közben jön jobb ajánlat, akkor is átveszem...mert becsület is van a világon. Arról nem is beszélve, hogy sz@rt nem hirdetek... nem sózok rá senkire.
Bár lehet csak én vagyok ilyen régimódi...
Szóval ha még nem adta fel akkor semmilyen kár nem fogja érni. Írd meg neki, hogy sokáig sz@rakodott, nem tudsz várni karácsonyig...már ne is törje magát, ne adja fel. -
hzsolee
őstag
Mai szösszenet... hirtelen azt hittem a Räikkönen felesége az eladó, de aztán mégsem
Mondjuk azt az indítást megnézném 🤣🤣🤣 -
hzsolee
őstag
Hát ha 4500 volt beállítva eladási árnak, akkor annyit fognak beszedni a vevőtől. Ennyit fognak utalni neked. Ha engeded a foxpostot akkor annak az árát add hozzá a termék árához. Ha nem 6199-ért hirdetted meg akkor szopacs.
Kapsz egy kódot amit megadva az automatánál tudni fogja a gép hova kell mennie a csomagnak, meg kéri a szállítás árát. A vevőtől meg megérkezéskor szintén beszedi a pénzt. -
hzsolee
őstag
Itt is lenne miről diskurálni...de most nincs kedvem 😁
Meg amikor még papucsban a gombás lába is rajt van a képen 🤣 -
hzsolee
őstag
Na igen, a macera... Eleve kerülöm az olyan hirdetéseket, ahol arra lusta, hogy bedobja egy automatába. Szerintem eléggé leszűkíti a vásárlók körét. Meg mennyivel jobb valahol találkozgatni, időponton sz@rakodni. Persze van benne rizikó... mármint a postázásban, de én mostanában már nem várom el az előre utalást és én sem utalok. Valóban a ph értékelései nagyon jó támpontok ez hiányzik a lófogáson. A vaterán is hasznos volt... mondjuk arra sem jártam már évek óta...
Meg a nem írnak vissza...hát azon marhára ki szoktam akadni amikor látom, hogy megkapta az üzenetet és el is olvasta...és csak még arra sem képes, hogy annyit írjon, hogy kabbe...
Pár hete volt egy nagyon rendes eladó. Láttam jó régen volt belépve de azért írtam neki, azonban nem olvasta. Telefon is volt így viberen is megkerestem. Nem titok, egy tekercs utp volt az alany...Mondta most nincs, de lesz. Aztán még ő írt, hogy tudja küldeni. Amúgy azt mondta személyesen simán elviszik...de vette a fáradságot és berakta automatába, és egy fitykát nem kért előre pedig nem pár ezerről beszélünk. Amikor kivettem a gépből és elcipeltem pár sarkot akkor tudatosult, hogy fáradság volt gondom neki is. Szóval azért még vannak rendes üzletfelek is... Meg igazi gyökerek is... -
hzsolee
őstag
Szerintem attól függ mit hirdetsz..vagy mikor, meg milyen áron...mert azért van aki csak hirdetni szeret, eladni nem. Fizu után azért az emberek jobban belendülnek, meg van amiből szinte bármennyit el lehetne adni.
A kommunikáció hiányától meg egyszerűen hányok... A három utolsó bizniszemben mindegyike volt példa
Legutóbb meghirdettem egy cuccot, egy napon belül lett rá érdeklődő. Most szerdán feladtam... remélem át is veszi 😁 -
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Nos megvolt a HDT szállítás. Szerintem teljesen rendben volt. Múlt héten kedden vették fel a csomagot, és az imént érkezett meg. Tehát kb 5 munkanap. A követés is egész jól működött, valamint az érkezés előtt telefonáltak, hogy kb 50 perc múlva érkeznek. Ez kb pontosan be is tartották. Lehet a távolság is, meg más is kedvező volt mert Budapest és egy vidéki depójukhoz közeli célpont között kellett szállítani. Lehet más esetben hosszabb ideig tartott volna. Mindegy, nekem pozitív tapasztalatom volt ezek alapján velük. Jár a pacsi...
-
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Ja, azt hittem van valami praktika...☺️
-
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Á...ne áruld ám el hogyan....😏
Volt pár üzenetem, de talán ha egyszer jött mail... elég véletlenszerű... -
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Köszönöm. Gugli vélemények nem túl jók, de igazából sok kárt nem tudnak tenni a cuccosban... már ha hajlandó az eladó feladni.
-
hzsolee
őstag
Melyik kategóriába érhető el az xxl szállítás? Vennék, de az eladó nem csinált még ilyent...meg én sem adtam mêg el ekkora dolgot.
Próbáltam új hirdetésnél, de az appban nem is enged elsőre szállítást aktiválni... -
hzsolee
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
🤣👍
-
hzsolee
őstag
Olyan jók ezek az életképek...
Ráírok, hogy igazából csak a pacsker érdekelne...
-
hzsolee
őstag
Nem tudok... Marketplace nálam sem játszik, nincs fészem. Arról nem is beszélve, hogy az még gázabb állítólag. Hardveraprón is azt mondják megszaporodtak a csalók. Tegnap utaltam egy kisebb összeget valakinek ph-n... remélem minden rendben lesz
Jófogáson meg igyekszem a környéken keresni, személyes átvételt preferálva. Vagy inkább lemondok a cumóról... -
hzsolee
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Ezeket amúgy nem értem. Felrak egy hirdetést aztán kb sosem lép be utánna. Mert ugye latom ha olvasta. Aztán hetek múlva is ugyanúgy van a dolog...
Nagyon sz@r lett ez a jófogás... régen pedig sokat üzleteltem. -
hzsolee
őstag
válasz
classic B
üzenetére
Régebben nem volt gond. Adtam, vettem...utaltam előre, vevők szintén. De már nagyon megváltozott minden. Telefonszámot már nem is írok a hirdetéshez mert sok a kéretlen üzenet. Csak személyes átvétel vagy a jófogáson keresztül szállítva...ha nem tetszik viszlát. Mennyit buktál?
-
hzsolee
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Hát siralmas...ph is meg Jófogáson is szoktam adni/venni de ezek után nem tudom... Marad a személyes átvétel...ez viszont nagyon leszűkíti a kört. Mondjuk inkább mint futni a zsé után...
-
hzsolee
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Hát korábban azt szoktam csinálni, hogy ha akar valamit szépen elutal mindent előre aztán már küldöm is. Vásárláskor sem szoktam sz@rakodni, utalok aztán jóidő. Nem szokott gond lenni. Persze azért az írásmódból/telefonhívásból sokmindent le lehet szűrni, ezt minden esetben előtte csekkolom. Most azonban ezek után nem várom el senkitől hogy megbízzon bennem. Háztól házig van maximum, ha nem el lehet jönni érte.
Csömör egy világot élünk...🤨 -
hzsolee
őstag
Ez hasznos, köszi. Egy tegnapi új hirdetésem már ezer megtekintés körül jár 😁 Aztán kénytelen voltam a telefonszámot is elrejteni mert aztán jöttek a viber hülyeségek is ugyanolyan sablon dumával. Ez még egy kedvesebb válasz tőlem... persze aztán már nem jött válasz...

Az meg megint egy jó kérdés, esetleg olyan szivatás is van, hogy megrendeli aztán nem veszi át senki? Utaztatják...fizetni meg ki fog érte?
-
hzsolee
őstag
Hmmm... nem jártam még itt, de azt hiszem engem is megtaláltak. Eszemben sincs rákattintani egyikre sem. Ja és email sem jött, hogy van új üzenetem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk azt az indítást megnézném 🤣🤣🤣