- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
De,nagyon is érinti a fórum témát mivel ez a jófogásra vonatkozik, hogy ilyenkor ők hogy járnak el, van e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban...
Nem kértem erre megoldást ,semmiféle közbenjárást általad vagy bárki által sehol ezt pontosan honnan vetted megint?Harmadszor is leírom:
A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha elállok a jófogáson át történő megrendeléstől ériheti e az eladót vagy esetleg engem anyagi vagy egyéb ( kitiltás stb) kár.
Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni, örülnék ha ignoránád a hozzászólást ehhez, hátha más esetleg megérti mit kérdezek.Köszönöm. -
Ezt honnan veszed hogy nem jeleztem neki?
Hogy nem váltottam vele pár szót?
Szerintem ez tök evidens hogy megkérdeztem mindent a termékről, megkérdeztem hogy csomagküldés játszik e ha én fizetem az árát, stb és azt is azóta többször hogy miért nem sikerült még mindíg feladnia.
Alku nélkül egyeztünk meg és írtam neki, hogy írja megmennyi lesz a foxpost utánvéttel. Azt írta rendeljem meg a Jófogás foxpost szolgáltatással és feladja. Hívtam is telefonon elötte.Ez után 8 napja nem tudom elérni hogy feladja a csomagot,megegyeztünk mindenben elötte..
Ez azt jelenti hogy többször ráírtam ,hogy mikor adja fel , jelenleg ott tartunk hogy nem jött érte a foxpost ma sem... ez a ma délutáni magyarázata..Ezek után minimum korrektnek érzem magam, hogy ide beírtam megkérdezni éri e őt valami kár ,ha még nem adta fel a csomagot és a jófogáson át történt foxpost szállítást visszamondom...Ennyi volt a kérdésem lényege.
Minimumnak érzeném, hogy értelmezed a felvetést és nem magyarázol bele valótlan dolgokat hogy én az iránt érdeklődök, hogy szerinted ezt jelezzem e feléa feladás hiányát mert ilyenről nem volt szó a hozzászólásban, hogy én ez ügyben kérnék tanácsot.
Szerintem ez egyértelmű, hogy ezen már többszörösen túlvagyok... -
hzsolee
őstag
Na igen, a macera... Eleve kerülöm az olyan hirdetéseket, ahol arra lusta, hogy bedobja egy automatába. Szerintem eléggé leszűkíti a vásárlók körét. Meg mennyivel jobb valahol találkozgatni, időponton sz@rakodni. Persze van benne rizikó... mármint a postázásban, de én mostanában már nem várom el az előre utalást és én sem utalok. Valóban a ph értékelései nagyon jó támpontok ez hiányzik a lófogáson. A vaterán is hasznos volt... mondjuk arra sem jártam már évek óta...
Meg a nem írnak vissza...hát azon marhára ki szoktam akadni amikor látom, hogy megkapta az üzenetet és el is olvasta...és csak még arra sem képes, hogy annyit írjon, hogy kabbe...
Pár hete volt egy nagyon rendes eladó. Láttam jó régen volt belépve de azért írtam neki, azonban nem olvasta. Telefon is volt így viberen is megkerestem. Nem titok, egy tekercs utp volt az alany...Mondta most nincs, de lesz. Aztán még ő írt, hogy tudja küldeni. Amúgy azt mondta személyesen simán elviszik...de vette a fáradságot és berakta automatába, és egy fitykát nem kért előre pedig nem pár ezerről beszélünk. Amikor kivettem a gépből és elcipeltem pár sarkot akkor tudatosult, hogy fáradság volt gondom neki is. Szóval azért még vannak rendes üzletfelek is... Meg igazi gyökerek is... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest