Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri29
csendes tag
és újra ......csakis adásvételivel!
-
salieri29
csendes tag
Ha ezt látjuk nyert , újra és ujra ......most nagyon aktív ! kell a pénz nagyon .
-
salieri29
csendes tag
válasz
Ronaldohun
üzenetére
-
Ronaldohun
tag
Ismét megfogtak egy nyomorultat.
[link]
Bárcsak az itt említett gazemberekről is végre megjelenne egy ilyen cikk. -
salieri29
csendes tag
Akció van

azért ilyen nagy a hajtás , mert a hajléktalan bankszámlaszáma nem sokáig fog élni .....de addíg kiaknázza 1000-rel !
-
salieri29
csendes tag
És tovább pörög a biznisz . tudom tudom ne utalj előre , ne vedd be az adásvételi mesét stb , de 100 emberből 1 -nél bejön
-
salieri29
csendes tag
Különösebben nem követem , beállítottam a jófogáson ezt : "3 új hirdetés jelent meg, ami megfelel a pro néven mentett keresésednek"
azóta mindig értesít a kedves jófogás , mindíg ugyanaz , friss reg , ugyanaz a termék , jó ár .
nem fiatal , nagyon meggyőző kulturált hang , még a rendőrségről amikor felhívta a nyomozó azt is elaltatta 25 másodperc alatt (gondolom utána tiltja a számot , hogy többet ne kelljen felvenni ) .......
Mindíg ragaszkodik adásvételihez , de ha valami nem úgy megy ahogy szeretné , akkor sértődik hárit azonnal , de látjátok , kb 1 napig hirdet , közben minimum 15 balekot talál (szerintem többet nem képes összekordinálni , igy utóleg sokat hibázott ) akivel rábeszélteti magát (mondom nagyon profi ) hogy utaljál neki és azonnal csakis DPD-vel küldi .....na , ez van , havonta 1 napot dolgozik bezsebel kb 1.5 - 2 millót ,(a bankok persze őt védik ezerrel ) próbáltam az elején ezt azt én is , de lehet hirdet VGA-at is hébe hóba
, és nem tudják elkapni . volt olyan gondolatom , olyan lehet mint egy nyugdíjas nyomozó vagy rendör pl , nagyon ismeri a dolgok menetét , lehetetlen elkapni . ha én tudnám hogy ki , mint Ti ott alul , megkeresném 1x az biztos . kicsi ez az ország . de mint később kiderült semmit sem tudunk róla . minden hazugság . amúgy csak azért irom le ezeket , hátha valaki tanul belőle .....ha már ilyen hülye voltam .
Pl .ki gondolná azt , hogy a szemétláda bank , még a nevet se nézi , beirhatod a sajátodat is , csak a számlaszámot és már suhan is az átutalás , ennyit a biztonságról .....leveszi a jattot és boldogság van . -
Ronaldohun
tag
válasz
salieri29
üzenetére
A mi emberünk meg vagy 7-8 hónapja lett feljelentve. Több tucat károsultról tudok, akiktől kb. 4-5 millió Ft-os csalt ki 3 hónap alatt. Ezek csak azok az emberek akiket én megtaláltam. Nyilván sokkal többen vannak.
A legszebb az egészben, hogy kezdettől fogva megvan az ember (név, lakcím stb.) - persze nem a rendőrségnek köszönhetően - és így sem látok semmi előrelépést !!!!
Bele se merek gondolni, hogy azokkal az ügyekkel mi van, ahol ismetetlen az elkövető.
Úgy tűnik nem érdemes becsületesnek lenni. Itt 10-20 milliót is nyugodtan lehet lopni, úgysincs következménye. -
-
salieri29
csendes tag
+36207896875
Az "én " emberem még mindíg aktív , ennyit a rendörségről .....
6 hónapja van feljelentve ....
eddíg semmi , hirdet tovább ......
és él mint marci hevesen .... -
andrisbandi
őstag
-
Czimby
addikt
Eladtam egy terméket jófogáson, foxposton keresztül.
Jófogástól jött is levél a csomagszámmal és a vevő adataival.
De a feladáshoz szükséges kód nincs benne.
Azt írják, a továbbiakról a foxpost tájékoztat levélben.
Hát sajnos ez nem történt meg...
Hogyan tudhatom meg a feladási kódot? -
válasz
TooFoonX
üzenetére
Igen, alapból van egy olyan checkbox, hogy 'Erre a termékre nem szeretnék szállítási igényléseket kapni.' Ezt biztos sokan észre sem veszik.
Ha bepipálja az ember, akkor se GLS se Foxpost szállítási igény sem érkezhet. Viszont ha így hagyjuk, akkor mindkettőre jöhet és nem lehet külön beállítani, hogy csak a GLS lehessen. Ez így sajnos nem jó, már amikor belekerült írtam a jófogásnak emiatt, de nem igazán érdekli őket. Foxpostnál bele lehet futni, hogy a vevő nem veszi át a terméket és mivel ennél előre kell fizetni a postázási díjat, így 1500 Ft-ot könnyel lehet bukni. GLS-nél nincs ilyen, mert ott átvételkor fizeti a vásárló a GLS-nek a szállítási díjat.
-
andrisbandi
őstag
-
TooFoonX
csendes tag
"Eladó állítja be a szállítást"...Szerintem meg sokan nem is tudnak róla, hogy fiókjukban be van állítva a "háztól-házig szállítás". Talán ez az alapbeállítás...
Ugyanis többször is megrendeltem így valamit és jött a válasz, hogy az eladó elutasította, nem hagyta jóvá.
Aztán a hirdetés lejárt anélkül, hogy eladta volna... -
proper
őstag
Én vágom hogy hogyan is működik
pénzt tőlem nem kért De nem is kapna
jelenleg azt mondja hogy GLS oldalán rendelt de ott 3300 és el kellett utalnia előre, igaz a GLS nyomkövetésen, mert az oldalon megkapom a számot 2x nem sikerült felvenni a csomagot
Én szóltam neki hogy valami nem jó és nem lehet 2700-nál több ha jól csinálja
jelenleg a mese hogy kedden fog menni a futár mert ő nem dolgozik ezért otthon fogják találni
Itt mosolyogtam egy nagyot március 15. megy a futár. Azért szóltam neki hogy biztos nem fog menni
szép kis történet lesz ebből úgy látom -
Jófogás GLS szállítás két féle módon működik:
1. Vevő igényli a szállítást a Megrendelem házhozszállítással gombra kattintva: megrendeli a terméket, a GLS felveszi a csomagot az eladótól és a vevő a szállítási díjjal növelt összeget fizeti a GLS futárnak a csomag kiszállításakor.
2. Eladó állítja be a szállítást. Ekkor egy Megrendelem ingyenes házhozszállítással gomb lesz. Ez az eladónak 2695 Ft-ba kerül, ha így egyeztek meg, akkor ennyivel megemelheti a termék árát. GLS felveszi a csomagot az eladótól és a vevőnek csak annyit kell kifizetnie ami a megrendelem gombra kattintás pillanatában ki volt írva.Sem az eladónak, sem a vevőnek nem kell sehová pénzt utalnia. Az eladó a GLS-től fogja utalással megkapni a pénzét a vevő pedig minden esetben a GLS futárnak fizet.
Ha bárki mással próbálkozna el kell felejteni.
Múltkor nálam is bepróbálkozott valaki. Viberen vette fel velem a kapcsolatot és próbált megvezetni, de nem jött össze neki. Ez volt a próbálkozása:
-
proper
őstag
válasz
TooFoonX
üzenetére
A kérdés nem lett megválaszolva csak nyomatod mit mennyiért vettél meg
tőlem jöhet akármennyiért is de ha az eladó “fogyatékos”
és nekem vevőként kell nyomoznom, kérdéseket feltennem
akkor a jelenlegi válaszod az minden csak nem segítségde a helyzet az hogy még azóta sem kaptam terméket mert nem tudta feladni
hol ezért hol azért
a jelen állás az hogy szerintem ha leütök egy terméket a jófogáson akkor én megadom az adataimat a jófogás oldalon
az eladó elfogadja és megadja ő is az adatait és indulhat a futár
Ezzel szemben emberünk el keveredik a GLS oldalára és elkezd futárt rendelni elvileg el utalta a futár költséget a glsnek 3300ft
akkor nézzük azt hogy jófogás oldalán 2700ft amit az utánvétes fizetés után vonnak le a vételárból 40kg ig és baromi nagy terjedelem melett
és ezért tettem fel itt kérdést hogy miért lesz már újra csomagolva hogy kisebb legyen 3300 mert előtte 4000 felett járt már egy 3kg csomag
eléggé ellentétes dolgok történnek vagy valaki csak szórakozik velem
pénzembe még nem került így jelenleg jót szórakozok rajta -
TooFoonX
csendes tag
Én most fizettem a négyezres cuccért utánvéttel 7335 Ft-ot... De ez a Jófogást kihagyva, a Magyar Posta csomagszállítás volt. Az nem tudom, hogy a feladó bevitte a csomagot a postára, vagy háznál vették fel. Ettől is függ a díj, meg az összegtől, meg attól, hogy a Posta számlaszámra küldi a beszedett össszeget, vagy kiviszik házhoz kp-ban. Fizesd ki és örülj, hogy az eladó egyáltalán hajlandó így küldeni a cuccot...
-
proper
őstag
Üdv
kérdésem lenne ami a következő
szeretnék venni valamit jófogáson, az eladó megemelte az árát 2700-al és bekapcsolta a háztól házig dolgot
el is indítottuk a háztól házig folyamatot de felhívott az eladó, hogy mikor elkezdte kitölteni a csomag adatait már lassan 4000 költségnél jár a 2700 helyett
ez csak a GLS oldala miatt van és ténylegesen csak a 2700 lesz levonva neki? Mert ez így érdekes kicsit meg fél hogy bukik a dolgon ezért vissza is vonta egyenlőre -
TooFoonX
csendes tag
válasz
alias_bobo
üzenetére
Talán hűvösre került a csaló: [link]
-
TooFoonX
csendes tag
Egy csalóval kevesebb!: [link]
-
TIT
veterán
Mozillával nem tudok belépni,hiába nyomok a belépésre meg se mozdul.
-
salieri29
csendes tag
Régen felvan jelentve , kb 4 hónbapja ....azóta semmi . Igen bőncselekmény . többrendbeli , és ? mit tudnak tenni ? jelek szerint semmit !
Igen én vagyok a hülye utaltam , pedig nem ma kezdtem , nagyon profi volt ....
dehát csata után bölcs a magyar .A nyomózó azt mondta 3 havonta megtudja újítani a nyomozás időtartamát , mivel elég szövevényes az ügy , az már biztos megtörtént , de látom az emberem azóta is aktiv ,(más telószám de a sallang ugyanaz , meghát kitudja mire állt még rá ..... lehetetlen elkapni . szerintem .
lehet egy volt besokalt nyomozó
, és pontosan tudja hogy mennek a dolgok ? nincs esélyünk . nem szabad utalni , ha annyira kihagyhatatlannak is érzed elkell engedni .......
-
totharpad
újonc
Az alábbi számlaszámokkal károsítja az embereket Kolozsvári Imre Dávid:
Kolozsvári Imre László - 11773384-02878931
Kolozsvári Imre Dávid - 10101243-12898200-01006007Jófogásos kamu fiókokból, facebook marketplacen videókártyákat árul, pénzt átutalod neki aztán se kártya, se pénz.. Heteken keresztül csak kifogások, hazudozások, aztán rájössz, hogy palira vett, kéred vissza a pénzed, amit megint csak ígérgetések öveznek, zaklatod sokáig, de pénzt nem látsz, csak 3 hónapba 1x a kicsalt pénzed egy töredék részét, azt is csak azért, hogy rendőrségen ne tudd feljelenteni.
Ha átejtett, küldj egy emailt a totharpad9110@gmail.com email címre, hátha tudjuk egymást segíteni.
-
salieri29
csendes tag
válasz
Veleczki77
üzenetére
Új telefonszám , de atöbbi ugyanaz ......
[link] -
Veleczki77
csendes tag
Egy biztos! 10-ből 8 alkalommal csalóba futottam bele az oldalon. Először kedves,segítőkész majd mikor kibököm hogy személyesen megyek a cuccért hirtelen eltűnik a sunyiba. A Marketplace se jobb,mert ott meg minden kamasz átveréssel próbál egy kis zsebpénzhez jutni....
-
Veleczki77
csendes tag
Sziasztok! Volt valakinek egy robocsenko nicknevű illetőhöz balszerencséje Jófogáson? 20\4225588 a szám amit megad elérhetőségként
Öreg fószer,de a jelek szerint a szélhámosság manapság kortalan :/ -
mickemoto
őstag
Fiókod típusa magánszemély vagy üzleti? bár ez nem tudom mennyiben befolyásol bármit is? Esetleg ha van feladható hirdetés limit, akár kategóriánként vagy összesen.
Mindíg is utáltam a jófogást, az olx még elment de az igazi a régi expressz vagy apronet volt. Ott nem volt semmi megkötés, gáncsoskodás. -
mickemoto
őstag
Egy időben semmilyen elérhetőséget, mint email cím vagy telefonszám, de még internet linket sem engedett beletenni a hirdetésbe a jófogás. Mostanában nem tudom hogy megy mert én már ezekre alapból figyelek. Ileetve a feltöltött képeket is ellenőrzi. Ha máshonnan lett letöltve akkor abba is beleköt.
-
dokee78
félisten
-
mickemoto
őstag
Valamiért windows alól firefox-ból nem tudok belépni már egy ideje a jofogásra. Mobilról gond nélkül belép. Másnál is van ilyen?
-
nebancsa
senior tag
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Hát én úgy értelmezem, csak a palimadarat fogták el, és azt is megússza felfüggesztettel...
-
Ronaldohun
tag
Na, azért szerencsére van akit úgy is elkapnak, hogy más nevére nyitja a számlát:
[link] -
eboostr
aktív tag
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Így van, ha fentről leszólnak akkor elég hatékony lesz hirtelen a nyomozás...
-
Overdaze
csendes tag
válasz
flurider
üzenetére
Semmi, nem kell átvenni, meg írd bele hírdetésbe nincs garancia részedről, se visszavétel éa ennek tudatába vagye meg, ha nem tetszik neki adja el, nekem volt ilyen, nem nagyon foglalkoztam vele mert ugyan ezt leírtam...
ha nem vágtad át, csak mondjuk csalódott mert az se tudta mit rendel az nem a te sarad -
flurider
aktív tag
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogy az eladói oldalt mi védi azzal kapcsolatban, ha elküldi a terméket, a vevő a másik oldalon átveszi, kifizeti utánvéttel, majd 1 nap múlva azt mondja, hogy sorry mégsem (mert meggondolja magát, vagy azt mondja, hogy átverés) és visszaküldi. De közben mondjuk szétszedi a telefont és kiszedi az alaplapját mittomén, akkor a visszavételnél ez hogy megy?
Egy telefont akarok eladni és van rá szállításos vevő, de kicsit parázok. Van miért?köszi
-
carl18
addikt
Inkább Kanadába vásárolják ezeket ahol valóban hideg van, és nyilván ez a árcédulás kabát nem 2 évig jó hanem egy életre.
Nem is a magyar piacra szánják ezeket, Kanadába gyártják és annak környékén is forgalmazzák őket nagy részt.
Inkább azzal van a gond hogy itthon a hamísitványt árulják nagy részt. Egerben tegnap láttam egy "Canada "Goose kabátost fazont.
De nyilván itthon nincs valódi kabát ebből a márkából...Nekem a fő gondom hogy a jofogásos eladók előadják hogy amit ők árulnak egy "Ismerős" vette amerikából. És hogy ez amennyiért ők adják 1/8 ára mint amennyiért eredetileg megy.
De nem kell nagy szakértők lenni, pár kép és fél óra online keresés után még a hülyének is feltűnik hamisítvány.2 Eladóra írtam hogy eredeti? és kérek egy QR kódot, az egyik egyből letiltott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem rossz arány xd
De mind kettő váltig állitota "ez valódi". Nyilván el kell adni, csak nem mindenkit lehet átverni.A Canada Goose kabátokat QR kóddal lehet azonosítani hogy eredeti.
De valahogy ezek a részletek mindig lemaradnak. -
Overdaze
csendes tag
válasz
salieri29
üzenetére
Én is velük beszéltem meg privát kapcsolaton keresztül meg egy vezetővel is erről, és sokszor megoldják főleg ha sok - sok milliókról van szó, a menetet az lassítja vagy sürgeti, hogy mennyi kárt okoz, mert nagyon sok a bejelentés és az erőforrás nem, tehát ha az ügy kinövi magát elkapják, ha nem akkor áll a sorban, egy idő után ha elég figyel.et kap az ügy bármilyen messze állhat a hajléktalantól ..
Engem 350.000FT.-al károsítottak meg, elvből mentem be nem azért mert hiányzik a zsebemből ez a pénz, nem is érdekel annyira, csak van akinek hiányzik vagy ennyit keres egy hét vagy hónap alatt egy kis bíztatást akartam adni..
-
salieri29
csendes tag
válasz
Overdaze
üzenetére
Beszélgettem erről a nyomozóval , általában ott bukik meg minden , hogy egy hajléktalan nyit számlát , aztán amikor ott a pénz , a hajléktalant oda küldi vegyeki a pénz (Őt veszi a a kamera )persze 5 méterre ott ál
elneszökjön , aztán 6-12 hónap múlva ha egyáltalán feljelentik .........,ha megtalálják , beidézik ......folytassam ? ne viccelj , mit kezdenél vele a nyomozó helyében ?

aztán az ügyet lezárják .
mivel nem kap nagy nyilvánosságot , hogy kb 95-99% ban nem oldódik meg az ügy ,
így mindíg van aki utal , és abból tanul .
addíg ők meg kaszálnak . természetesen semmilyen csomagot nem fog feladni soha . -
válasz
Overdaze
üzenetére
Nekem a napokban meg most jött levelem a rendőrségtől,hogy az én csalóm felé megszűnt az egyik eljárás ami csak szabálysértés azt megszüntetik és most már rendes bűncselekményként kezelik az ügyet.Mázlim annyi,hogy az első feljelentésemet megszüntették banki szarságok miatt de a központi rendszerbe az adatokat beírva kiderült a csalóm ellen már több feljelentés is történt így most össze vonják az összeset.Kérdés mikorra lehet belőle valami az én ügyem már egy éves az előttem lévő egyik feljelentő meg elméletileg még 2020 6. hóban tet feljelentést szóval neki meg több mint 1 éves az ügy.
Úgy kéne de semmi hajlandóságuk nincs efelé.Pedig jó lenne megbízhatóbb eladók.
-
Overdaze
csendes tag
Csalók azok nem a filmekben látott szuperhősök akik mindent eltudnak intézni a kódok beírásával, a legügyesebb csalókat is elfogják már manapság, mármint az ilyen Jófogás szökevényeket biztosan, de azokat is akik másba utaztak, azért párszáz millió forint mozgatásánál már mindig elhasalnak, de olyat is tudok akik milliárdokat is szedtek össze ilyesféle biznisszel és nagyon tudták mit csinálnak mert évekig a hatóságok előtt jártak, de ők is hibáztak, és ez elkerülhetetlen a részükről.
-
Overdaze
csendes tag
válasz
salieri29
üzenetére
Az illetőnek le kell vennie a kártyáról a pénzt egyszer, mert elektronikusan lekövethető bárhova is menjen, bármilyen formában, és nyilván egy nagyobb összeget nyomon fognak követni, és hibázni fognak mert minél nagyobb ez az összeg annál nehezebb.
És ha leveszi a kártyáról azt is tudják melyik automatából veszi le, ahogy a te bankod is megtudná mondani melyik automatából vettél le pénzt, automatákon mindegyiken van kamera, vagy térfigyelőkamera az oda vezető utakon, vagy ami rá lát.
Vagy akár ha ráveszed adja fel a csomagot, és feladja valamilyen formában is megvan az illető, hisz ha feladja a feladási hely szerint már le lehet nyomozni, ugyan úgy a postákon, csomagpontokon is van kamera, a feladási idő minden rögzítve van, igazából ezért is kell nekik az előre utalás, hogy ne kelljen feladni semmit, mert bukna. -
salieri29
csendes tag
A jófogás üzenete :
Kedves ..............!
Köszönjük értékes visszajelzését! A küldött információt eljuttatjuk illetékes kollégáink felé, nagy segítség a beazonosításhoz.
Őszintén sajnáljuk, az Önt ért kellemetlenséget!
Munkatársainkkal minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy kiszűrjük azon hirdetőket, akik nem megfelelően intézik eladásaikat, azonban sajnos vannak esetek, amikor mégsem látható előre a probléma, az eladó/vevő valódi szándékaira sajnos nincs minden esetben rálátásunk.
Szeretnénk biztosítani, hogy amennyiben a feljelentése alapján a hatóság megkeresi társaságunkat, minden rendelkezésünkre álló adattal segítjük munkájukat.
Köszönjük, hogy visszajelzésével segíti munkánkat, további észrevétel esetén forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz!
Őszintén reméljük hogy ezentúl csak pozitív tapasztalatok érik oldalunk használata során.
Üdvözlettel:
Betti,
A jófogás.hu ügyfélszolgálatáról -
carl18
addikt
Üdv!
Gondolom leírom a saját tapasztalatom.
Utána néztem, és sajnos a jofogás/vatera sokszor tele van hamísitott termékekel. A fotók amit feltöltenek szándékosan rossz minőségűek hogy még csak az eredetiségét se lehesen elenőrozni.A Canada Goose hatalmas Kanadai márka, akik prémium árért cserébe csinálnak kíváló minőségű kabátokat.
Mondjuk úgy én kicsit foglalkoztam a témával, és a jofogás/vatera nagy részt ennek a prémium kabátnak a hamísitott verzióit forgalmazzák.
Szerintem azért 50/70E forintért valóban gyanusan jó az ár.
Mikor egy fél milliós kabátról beszélünk "Új ára"
Gondoltam írok ide, hogy mindenki fen tartásokkal vásároljon ilyen oldalakról. Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a jofogás szó szerint a csalás és átverés meleg ágya.
Gondoltam megosztom a tapasztalatom.
Főleg itt magyarországon nem sok ember engedhetné ezt meg magának.
Pár napja nekem is felcsillant a szemem, és valóban azt hittem eredeti. De már most letettem róla, én nem veszek hamísitott szemetett.
-
eboostr
aktív tag
-
salieri29
csendes tag
Az én emberemnél mindíg új hirdetés , friss új reg , más bankszámlaszám , más email cím volt .....csak a telefonszám volt ugyanaz , de gondolom az is csak egy darabig amig újra kell ellenőrizni a tulajt ......aztán cseréli . (másik hajléktalannak kell venni 1 üveg kannás bort ) kb .
-
válasz
salieri29
üzenetére
Én már parázok a jófogástól,még amit én néztem múltkor telefon is fent van pedig akkor azt mondta a fickó siessek mert lehet holnap viszik na azóta kis idő már eltelt.Két hirdetés volt fent ugyan arról a telefonról egyik képpel másik kép nélkül most csak a kép nélküli van fent.Mondjuk azt nem merem száz százalékig állítani,hogy csaló de túl jónak ítélem az árat vagyis gyanúsnak.
Ja és a törvények ha azt nézzük bűnözők alkotják a törvényeket és azokat védi a rendőrség is. -
salieri29
csendes tag
https://www.jofogas.hu/fejer/iphone_12_Pro_Max_256GB_123922884.htm
ha nincs fenn már el is adta kb 3 embernek ........
-
salieri29
csendes tag
és hónapok óta csinálja , kitudja már kit csapott be azóta ........
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, ez van .
, és pontosan tudja hogy mennek a dolgok ? nincs esélyünk . nem szabad utalni , ha annyira kihagyhatatlannak is érzed elkell engedni .......