- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
hzsolee
üzenetére
Igazad van, csak az elgondoláson rugóztam, miért jelent fel? A kpt nem én kaptam, a jó fogáson keresztül megy az üzlet, ga nem adom fel akkor nincs üzlet és én sem kapok pénzt, de ez le van írva a jofogas szabályzatban, ha meg én kapom a zset előre utalással az oké, akkor az csalás.
-
gelbelex
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, továbbsegített!
Tehát nem ment el az üzenetem... Azóta rájöttem, miért.
Az uBlock Origin kikapcsolása után már fel tudott ugrani (uBlock-kal nem jött fel) a "Küldés"-gombra kattintva az ablak a regisztráció utáni telefonszám-megerősítéssel. Ezt elvégezve már elment az üzenet, látszik is a postaládában...
-
válasz
hzsolee
üzenetére
igazából hogy enteren múlt hogy elküldjem a francba, de ha átverő úgyis megkapta másoktól, úgyhogy töröltem, és úgy döntöttem inkább kikérdezem, akkor hívott hogy ő hibázott és elnézést kér
gondba vagyok rendesen most
főleg ha én verem át hogy nem veszem át, ő meg tényleg igazat mond -
herion
tag
válasz
hzsolee
üzenetére
Pár éve volt egy srác Jófogáson, több száz hirdetést pakolt fel az oldalra. 99%-ban ilyen hulladék kategória, szó szerint szemetet árult.
10 méter rozsdás drót, turbórágó képek, használt nejlon szatyor, penészes kartondobozok, csorba bögrék, dzsuvás papucs, ezer éves padlásra felhalmozott kacatok stb. horror árakon.
Gondolom valaki kidobta a hagyatéki cuccait, aztán azt hitte a srác hogy majd ebből fog meggazdagodni
Ő is egyébként hasonló kaliberű éles kés volt, gyakorlatilag értelmezhetetlen szavakat használt, Elek Zoli elbújhatna mellette
-
válasz
hzsolee
üzenetére
Én igyekezni szoktam a távoli érdeklődőket Hardverapróra átterelni, ahol ugyanúgy hirdetem a Jófogáson is fentlévő holmikat (az értékelési lehetőség és az értelmesebb tagok miatt olcsóbban is hirdetek itt valamennyivel), de előbb utóbb amúgy megunom ezeket az átterelős kezdeményezéseket, mert sohasem jön be és egyszerűen csak nem írnak vissza ezek az emberek, mert bizonyára vagy megijednek vagy macerának tartják.
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Nos megvolt a HDT szállítás. Szerintem teljesen rendben volt. Múlt héten kedden vették fel a csomagot, és az imént érkezett meg. Tehát kb 5 munkanap. A követés is egész jól működött, valamint az érkezés előtt telefonáltak, hogy kb 50 perc múlva érkeznek. Ez kb pontosan be is tartották. Lehet a távolság is, meg más is kedvező volt mert Budapest és egy vidéki depójukhoz közeli célpont között kellett szállítani. Lehet más esetben hosszabb ideig tartott volna. Mindegy, nekem pozitív tapasztalatom volt ezek alapján velük. Jár a pacsi...
-
garga pista
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Hónapok óta nem jön e-mail egyetlen üzenetről sem (igaz én appot nem használok, de ez mindegy szerintem), csak akkor látom ha belépek az oldalra.
Jó nagy szívás, mert pl. volt olyan ahol érdeklődtem egy termékért, az eladó meg hónapokig nem lépett be, törlődött is a hirdetés is addigra, szerintem az én üzenetem is, mert nem is írt vissza (telószám meg nem volt megadva). -
válasz
hzsolee
üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
-
andrisbandi
őstag
Foxolás utánvétesen;
- Jf-on össz 1700 Ft,
- máshol; Xméretű ár+ utánvét kts; pl 1900 Ft.
>Van aki így oldja meg, előre kéri elutalni, csak akkor indítja el....
Itt is sok lett a csaló! prohardver
- A nagy ötletük; megbízható profillal előre kérnek nagy pénzeket, semmit nem küldenek. Elérhetőek maradnak, válaszban intelligensen kimagyarázzák magukat.A rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzésre egy pici részt visszautalnak.
(Tájékoztatásként behazudják; rossz hírüket kelteni törvénytelen, és kárpótlást vonhat maga után.)
- Ezzel is húzzák az időt, stb. De elég számú feljelentéssel végül buknak. A pénzük után futóknak nem tudom ez mekkora segítség. -
andrisbandi
őstag
megrendeli aztán nem veszi át senki? Utaztatják...fizetni meg ki fog
- Volt már ilyenem sajnos!
Foxposttal tud megkárosítani így egy troll, vagy egy teljesen fogalmatlan, aki nem rendelt még automatához.
Oda-vissza csengetni kell az automáztatást 1700+1500 volt talán a díja.Legegyszerűbb ha kikerülöd a Foxpostot. A drágább futáros, háztól háziggal. Úgy értettem azt nem kell megelőlegezni a vevő helyett, és ingyenes a feladónak a visszahozatal is.
Olcsó holminál muszáj foxolni.
- Óvatosságból, leütés után kapcsolatba kell lépni a vevővel, és rákérdezni!Pl; ha a hirdetésben engedélyezve van a szállítás jön az email, h lecsaptak rá.
"Új Foxpost megrendelésed érkezett a Jófogáson!
Valaki szeretné megrendelni ..xy címmel Foxpost szolgáltatással meghirdetett termékedet. Ne feledd, hogy a csomag feladásakor a teljes szolgáltatási díjat ki kell majd fizetned bankkártyával az automatánál. A szolgáltatási díj (szállítási díj + utánvétkezelési költség) bruttó 1699 Ft"
/Jóváhagyom az eladást/-gomb az emaiben.Sikeres Foxpost visszaigazolás! - jön az újabb levél.
- Ebben a lényeg; a vevő elérhetőségei!
Az email címére írok egy új levelet
(a továbbküldés NEM okés, az a spamba szokott a vevőnél landolni, nem látja)Pl; Megerősítés kérése
Kedves X,
köszönöm a rendelést!
- Akkor tudom postázni, ha ismered a foxpostos átvétet!
Bankkártyával kell fizetni a fox automatánál.
- Megoldod?
Szép napot kívánok Yról!
Üdv,
Z- Ez a módszer eddig bevált!
Aki nem válaszol annak nem küldöm. Érteni szokták miért kérdez rá a feladó, hiszen pénzébe kerül elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg ha én verem át hogy nem veszem át, ő meg tényleg igazat mond
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen