Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészt tiltják, másrészt mivel a Google linkek kis és nagybetűket is tartalmaznak, ezeket meg a Jófogás jóféle rendszere "egységesíti", ezzel egyben el bassza ezeket a linkeket.
Ez pl. egy eredeti Photos link érdemi részének egy része:
WE4xSDJ17NF3c -> Tapasztalatom szerint ez erre módosul: We4xsdj17nf3c (vagy eleve törlik) -
válasz
garga pista
üzenetére
A Vatera-val meg a Jófogással is a t...köm tele van, képtelen rendesen kommunikálni az eladókkal, mert szűrik az üzeneteket.
Ráadásul addig nem is tud újabb üzenetet küldeni az ember, amíg ők meg nem nézik, hogy mit írtam.
Ezzel meg elment (most) egy nap.
-
-
válasz
garga pista
üzenetére
Ne búsulj, nekem bármit kapcsolok be, nem jön semmiféle értesítés. Csak a Jófogás saját SPAM üzenetei.
-
-
-
válasz
anikoonikoo
üzenetére
Sehogy, a Jófogáson nincs lehetőség értékelésre.
-
-
-
-
Nem kell hozzáadni, mert azt a vevő pluszban kifizeti ilyenkor.
Viszont van egy szopási lehetőség ilyenkor (is), jómagam ezzel kínlódok már második hete...
A vevő „utolsó pillanatban” is vissza tudja mondani a vásárlási szándékot és a Jófogás ezt minden további nélkül meg is engedi. Hogy mi lehet ebben a szopás?
1. Ha nem figyel az eladó, akkor úgy adja át a GLS-nek a csomagot, hogy az nem fog kézbesítésre kerülni. És ki tudja mikor kapja vissza a csomagot.
2. És én épp emiatt szopok, hogy az Ominózus hirdetésen ilyenkor „beragad” aA termék elkelt!
A termék jelenleg kiszállítás alatt vanüzenet és állapot, nem szabadul fel automatikusan.
3. Ötödik napja képtelen a Jófogás ezen módosítani, ráadásul véletlen vettem ezt észre.
-
Egy sajátságosan működő Jófogás processzre szeretném mindenki figyelmét felhívni, ami saját tapasztalatomon alapul.
Meghirdettem valami használt cuccot, egy érdeklődő írt üzenetet, majd rá egy másik is.
A 2.-nak írtam, hogy kis türelmet, az 1. volt az első, ha visszalép viheti.
Mivel telefonos eszmecserét követően visszalépett, írtam a 2.-nak, aki Házhozszállítással el is vitte.
És most jön az érdekesség:
A Jófogástól, megkaptam a 2. vevő adatait, valamint a GLS oldalt, ahol a saját adataim megadását követően elindult a szállítási folyamat.
Már másnap reggel( ! ) megjött a GLS-től az üzenet, hogy jönnek érte.
Jöttek is, a csomagot elvitte a futár.
És ekkor érkezett egy üzenet a Jó(?)fogás-tól, hogy a 2. vevő törölte a megrendelést.
Bravó!Írtam egy válasz üzenetet, amiben sérelmeztem, hogy a Jófogás minek avatkozik bele egy már elindult szállítási folyamatba? De nem értették meg, hívjam a vevőt, akinek az elérhetőségét megkaptam már.
Nem hívtam, ő "csak azt csinálta", amit az elhibázott rendszer engedélyezett számára.
Szóval óvatosan, mert a "nagy testvér" beavatkozhat látszólag sínen lévő adásvételekbe.
Egy másik csomagküldőnél 1x jártam már úgy, hogy a címzett nem vette át a pakkot, csak két hét után kaptam vissza azt. Emiatt most kellően beparáztam...
A rosszban a jó az lett végül (köszönhetően annak, hogy a futárt azonnal felhívtam), hogy hozza vissza a csomagot, hogy másnap visszahozta.
„Ilyen esetben neki kötelező felvinnie a központba a csomagot, majd onnan már vissza tudja hozni.”
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest