Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
válasz
z123456z
üzenetére
(vagy télen mikor vermelnek
)
Akkor passz.
Lehet, hogy korábban volt valami adatbázis szivárgás valamelyik apróhirdetési oldalon, és leakelődött a tel.számod. Pár éve én is kaptam heti szinten a fake sms-eket a main telefonszámomra, hogy fizessek be x ezret a kamu posta weboldalon ha akarom a csomagomat. Pedig én sok-sok éve odafigyelek, hogy csak "megbízható" oldalakon adom meg a main számomat.
Viberen meg ugye az van, hogy ha felveszed a névjegyzékbe az adott tel.számot akkor azonnal kijelzi hogy van e az illetőnek Viber a mobilján. -
garga pista
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Passz, fogalmam sincs a Viber működéséről, simán lehet, nem használom csak FB messengert, de ott mindenhol el van rejtve/tiltva a számom és mailcímem, hogy senki ne találjon az alapján meg, meg a rendes nevem sincs kiírva
Kérdezz be, biztos van topikja. Mondjuk ha FB marketpalce-en rendes névvel hirdeted, elképzelhető ez a kereséses logika.
Elég fura számok amúgy
37-NDK, 38-Jugoszláva... gondolom full csalók. -
válasz
z123456z
üzenetére
Igaz nekem jófogásaon van telefonszámom de nekem is írt egy csaj a múltkor viberen ránézve létező személy meg nem az volt az,hogy ő kifizette a futárnak és küldjem a cuccot de nmem értettünk egy dologban egyet aztán többet nem is válaszolt.Innen meg kicsit gyanús lett a dolog bár nagyon sokra nem ment a beszélgetésünkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Horgász topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Kérdezz be, biztos van topikja. Mondjuk ha FB marketpalce-en rendes névvel hirdeted, elképzelhető ez a kereséses logika.