Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nincs mód arra hogy ezt a vacak felületet a korábbira állítsam?
A t@k@m tele van ezzel az újítással. Keresőbe beírok egy konkrét eszköz típust, erre bead 7-800 találatot, persze egy darab nincs közte a keresett termékből. Régebben ilyen nem volt.
Igaz akkor az volt a bosszantó, hogy beírtam egy konkrét várost vagy megyét mint szűrést, erre találatnak beadott minden ilyen dolgot, aminél ott volt a postázás. Nyilván azért adok meg egy várost vagy megyét mert személyes átvétellel keresek valamit.
Egy kalap kaka.
Ja és most vettem észre, ha árat akarok csökkenteni, akkor az fizetős. Persze a sok retek csalót nem tudják kiszűrni, a privát üzenetben viszont se linket, vagy arra emlékeztető szöveget nem tudok beletenni, mert megvágja.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Be lehet állítani a keresésben valahogy azt hogy ha egy adott megyét jelölök meg, akkor ne adja be az egész országot, csak mert az eladó szállítást is vállal.
Nyilván meg van az oka ha nem országosan keresek valamit, hanem szűkítem adott megyére, vagy városra.
Rühellem, hogy bead felelegesen 1000 hiretést. -
embe
nagyúr
nem ide akartam.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy mi a fenéért van, hogy ezen a retek oldalon, már beállítottam - elfogadtam 100x a sütiket, de akárhány oldalra lépek, mindig bedobja....
W10, Chrome böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest