Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martongunar
aktív tag
Én mostantól biztosan el fogom kérni előre minimum a szállítási díjat. Foxpostnál azért, mert én fizetem (ezt eddig is elkértem), GLS-nél meg biztosítékként, hogy át is vegyék. Most megint előfordult, hogy valaki rendelt GLS-szel (még írta is üzenetben, hogy szeretné megrendelni, mert a hirdetésbe beleírtam, hogy előzetes egyeztetés szükséges), aztán miután feladtam eltűnt, és vagy egy hétig automatában állt, mire a GLS visszahozta (persze akkor meg lehetett gazsulálni a szomszédomnak, mert el voltam utazva). E-mailre nem válaszolt, telefont meg rám tette.
Valahol kéne egy feketelistát vezetni az ilyenekről, én is szívesen beírnám az illető adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest