- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz gorog67 #13318 üzenetére
Nincs sok ertelme ragozni ugy gondolom. Te irsz valamit, en valaszolok ra, kozben te kitorlod. Igy az en hozzaszolasom, amin lehet 20 percet kotlottam, ertelmetlenne valik. Mar maga a szerkesztes lehetosege is eleg problemat rejteget magaban. Elofordul, hogy ugy at szerkeszti xy a hsz-t, hogy mire elkuldod, mar csak nezel, hogy ez meg mi a rosseb itt? Nem veletlen torlik a moderatorok a kapcsolod hozzaszolasokat, mikor takaritani szukseges valahol.
-
titán
válasz gorog67 #13314 üzenetére
Mi a helyzet a törlési joggal?
Beirsz egy hozzaszolast, valaki nekiall ra valaszt irni. Te kozben kitorlod, o meg utana elkuldi a valaszt. Szerintem ezeket az otleteket kicsit gondold meg at. Eleg nagy kaoszt okozanak.
imibogyo Szerintem ez meg lassitana nagyon a forumozast. A porgos forumokban par perc alatt tobb reakcio is lehet egy hsz-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz gorog67 #13312 üzenetére
És ha a szerkesztve felirat belekerülne a hozzászólás fejlécébe?
Látható lenne, hogy történt módosítás, és nem generálna plusz sort.Egyébként régebben ha többször szerkesztették akkor mindig hozzátett a rendszer plusz egy sor "szerkesztve"-t
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
titán
válasz gorog67 #13308 üzenetére
Ez nem ennyire egyszeru, mert amig te szerkesztgeted a hozzaszolasod, addig lehet mar valaki irja ra a valaszt, ami idobe telik. Szoval azt nem tudhatod, hogy a hsz elkuldese utan 1 perccel mondjuk, hany forumozo all neki valaszt irni. Namost ha te ezt atszerkeszted, akkor az o hozzaszolasuk valhat nevetsegesse, kotekedove stb stb, mert ok meg az eredetire valaszoltak. Persze ezt csak akkor latja majd, mikor elkuldte a hsz-t es akkor o is nekiall szerkeszteni. Szoval lehet ebbol kutyulas rendesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest