- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Nem tudom, hogy bug, vagy feature, de egyelőre ide írnám csak. Régi felületen működött, hogy ha megcsillagoztam egy üzenetet, akkor már a fórum kezdőlapján láttam, hogy van megcsillagozott privátom. Viszont az új felületen a jobb fent lévő ikon csak az új privátot jelzi, a megjelölt/megcsillagozott üzenetek létét nem. Szerintem -legalábbis önző mód a saját nézőpontomból- célszerű lehetne, ha látszódna az is, ha van megjelölt üzenet (én így szoktam jelölni a már elolvasott, de még nem megválaszolt privátokat).
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Az új felületen van valami billentyűkombó a hozzászólás elküldésére? Régin működik a tab > enter, illetve a tab > jobbranyilacska > enter (off esetén).
Illetve most vettem észre az alábbi jelenséget; hozzászólás írása közben logouton bejelentkeztem (valamiért ott nem voltam bejelentkezve), viszont ezután a hozzászólást nem tudtam már elküldeni PH-n, "érvénytelen token, töltsd újra az oldalt" szöveg (vagy hasonló) jelent meg. Viszont bejelentkezés után, visszalépést követően már nem volt meg a hozzászólás, lehetett volna ismét megírni, ha nem teszem ki vágólapra. Ebben várható változás?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Ismét kérdeznék egyet az új HA-val kapcsolatban. Régebben volt néhány kategóriára állított RSS feedem elmentve, ami szépen listázta a hirdetéseket. Egy jó ideje semmit nem hoznak le. Mit csinálok rosszul, milyen URL-en lehetne ezeket a feedeket ismét működővé tenni?
-
BigBlackDog
veterán
Vagy úgy, nem szóltam. Azt hittem, hogy csak lemaradtam valamiről és én vagyok a béna, aki nem találja az elrejtését/megjelenítését szabályozó opciót.
Képletesen értettem, hogy villog (az eddig megszokott felületen eléggé feltűnő a téma tudnivalóknál is használt piros szín).
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A "Mai Hardverapró hirdetések" nevű szekciót hogyan lehetne kikapcsolni? Kerestem a beállításokban, de nem találtam. Tegnap mintha még nem láttam volna, de ma itt villog már piros színnel az "Itt szóltam hozzá" rész alatt. Ráadásul számomra teljesen irreleváns hirdetéseket "ajánl".
-
BigBlackDog
veterán
válasz Winner_hun #15737 üzenetére
Szóval akkor nem mostanában lesz ilyen. Köszi szépen!
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Várható valamikor olyan feature a PH-n, hogy egy adott hozzászóláshoz listázhatóak legyenek a kapcsolódó hozzászólások? Tehát az előzményei, illetve az ahhoz a hozzászóláshoz érkezett válaszok (meg az azokra érkezett válaszok, meg...)?
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni, de nem nagyon találtam még választ az alábbi kérdésre. Ha jól látom, akkor a Prohardver lapcsalád tagjaira történő bejelentkezés jelenleg csak http-vel lehetséges. Tervezve van a közeljövőben a https-re történő átállás? Esetleg már most is lehetséges a https felett történő bejelentkezés valamilyen módon? Szerencsére még nem volt probléma, de sajnos egyre több helyen elérhető nyilvános wifi hálózat, amiknél elég könnyű "véletlenül" megosztani a user-password párost, ha éppen van célközönség.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Köszönöm, talán így már egységesebb.
Szerintetek mit lehetne csinálni, hogy a "Nagy gépösszerakó topik kezdőknek!" témába megfelelő kérdések érkezzenek? Elég sokan itt érdeklődnek, hogy az adott konfigot meg-e vegyék, mennyire jók a felsorolt alkatrészek. Pedig itt inkább a gépszerelés, telepítés fizikai illetve szoftveres kérdéseivel lehetne érdeklődni a cím alapján.
Ha valamit csak félreolvastam volna, elnézést. -
BigBlackDog
veterán
Az egységesség elvében esetleg nem lenne jobb helye egy főtopikon belül ennek a két témának?
Feketelista, avagy a rossz boltok topicja - Hardverapró feketepontot ne ide írjátok!
A jó boltok topicja! -
BigBlackDog
veterán
A hozzászólások száma külön van persze. De én értékeléses rendszert hoztam fel ötletként. Attól még, hogy valaki sokat írogat, nem biztos, hogy sokat is tud. De, ha mások is úgy gondolják, hogy hasznos dolgokat tud, akkor jelölhetik pozitívnak a hozzászólást, és valósabb kép alkotódik az tagról.
-
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, egy gondolatot osztanék meg. Elmélkedtem nemrég, hogy a felhasználók "rangját" (szakmai hozzáértését?) milyen módon lehetne minősíteni. Jelenleg a hozzászólások száma és regisztráció óta eltelt napok alapján történik a besorolás. Az így létrejött rangok nem mindig a szakmai tudással állnak összhangban (ugyan nem minden hozzászólás azonos mértékben kerül beszámításra).
A hirtelen kipattant kósza szikra (nevezhetjük ötletnek is) a következő; egy adott felhasználó hozzászólásának hasznosságát értékelhetnék a többiek (pozitív vagy negatív) és az így gyűjtött "pontok" kikerülnének az adatlapra, illetve a rangok elnyerésénél is számítanának. Néhány oldalon már működik az ehhez hasonló rendszer.
A fenti leírás nem követelődzés, nem kérés, csupán csak a saját véleményem, ötletem, remélem megértitek . Gondolom ezer fontosabb dolog van a fejlesztők számára, ebből kifolyólag csak néhány véleményt szeretnék esetleg hallani róla.
Előre is köszönöm, és elnézést, ha az ilyen hozzászólások esetleg más topikhoz tartoznának.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest