- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Keeperv85 #11053 üzenetére
A Firefox gyengeségéről mondjuk nem a PH!-sok tehetnek, de ez a plusz lépcsőfok akkor is elavult és felesleges, utóbbit viszont a PH!-soknak kéne kiiktatniuk.
Nézd meg a hsz.-em szerk. utáni részét, amiatt van jelenleg az átirányítós és a smiley-kkal kapcsolatos hiba is, a JavaScript-kódok döntő többsége (hacsak nem komplett inline kód, és nem hív olyan függvényt, ami az említett fájlban van definiálva) jelenleg nem fog lefutni, mivel az azokat tartalmazó fájl jelenleg nem elérhető.
Az okát nem tudom, gondolom majd Parciék rövidesen javítják. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #11052 üzenetére
Hát igen. Nálam a Firefox alatt gyakran megfagy a JS motor, így várhatnék órákat a rögtönre. Ha meg rányomok, akkor a mostani állapot áll elő. Nem megy semmi utána.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
meroly #11046 üzenetére
Ó, én mióta nyavalygok már, hogy tűnjön el ez a tök felesleges "Sikeres belépés/üzenetküldés....." kiírásával járó lépés, majd átirányítás... az én telómnál pl. alapbeállításokkal egyáltalán nem történik meg a JavaScriptes (!) átirányítás a sikeres belépést követően. Csak azt kellene kiírni, ha valami hiba történt, sikeres végrehajtások esetén tök felesleges, mert úgyis látjuk, vagy az adott hsz. megjelenése után lehetne egy JavaScriptes pici villantás az adott hsz.-en, mint ahogy Stack Overflow-n látni.
A felesleges, sikerességre utaló üzenetet kiírós, átirányításos lépcsőfokra sajnos régebben azt a választ kaptam, hogy fogadjam el, evvan...Ettől még jelenleg az átirányítás emiatt nem történik meg, lásd konzol:
"Uncaught ReferenceError: gofwd is not defined uj.php:40"
A smiley-kattintós hiba is JavaScript-para miatt jön elő:
a http://prohardver.hu/js/common/common_b286.js fájl jelenleg nem elérhető, így a JavaScriptes kódok nagy része egyáltalán nem fog lefutni. Emlékeim szerint ebben a fájlban ömlesztve van az összes függvény.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest