- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nyilván, csak amit látok, hogy még az időt se fekteted bele. Majd amikor jól felkészült összeszedett, működő jsfiddle, codepen, bánomisén milyen példákkal jössz, akkor lesz értelme az akár hülyének is tűnő kérdésekkel foglalkozni. Gyanítom mire megcsinálnál egy ilyen működő példát, közben utána olvasnál kényszerűségből ennek annak, hirtelen tárgytalan lenne a kérdésed is. Mert ez így csak időpocsékolás, hogy hirtelen kell neked valami, de olyan hirtelen, hogy értelmesen még kérdezni sincs időd. Ráadásul olyan ez mintha egy atomfizika topikban elkezdenéd kérdezgetni, hogy na és akkor hallottam, azokról az atomokról, erőművet szeretnék építeni, írjátok már le pár sorban gyorsan, hogy mit és hogy, 5 percem van rá, lehetőleg ne kelljen semmin módosítanom, csak átemelem a leírást, és máris termelje az áramot.
Az meg, hogy ki mit csinál főállásában, és kinek mire van ideje, abszolút nem tartozik ide. Ha nincs időd ezzel foglalkozni, akkor ne foglalkozz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest