- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7954 üzenetére
Szerintem pedig belefér a fórum keretei közé egy egy probléma JavaScriptel való megoldása. A programozás is azért van, hogy problémát oldjon meg, nem önmagában azért, hogy az unalmas perceinket ezzel töltsük ki.
Én úgy érzem, hogy hogy lehet így is megtanulni a dolgot, problémák megoldása közben. Hidd el, hogy az elmúlt pár hónapban mióta komolyabban foglalkozom programozással, nagyon sokminden megértettem megtanultam, nem csak a kosz ragadt rám.
A fenti példából is sokat tanultam és utána is olvastam pár dolognak. Nem ezzel foglalkozom napi 8 órában, nem ez a fő profilom, így idő hiányában lassabban haladok, mint ha egy tanfolyamon napi 8 órában, vagy a teljes munkaidőmben ezzel tudnék foglalkozni
Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetben nem fér bele százezrek kiadása tanfolyamokra, szakértőkre. Abból kell gazdálkodni ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest