- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Nem értem teljesen a mondandód lényegét. Jól működő kódokkal minek jönnék a fórumra? Egy fórumra általában nem működő, nem jól működő kóddal, vagy valamilyen problémával szoktak jönni az emberek. Olyan példával jöttem ide, ami szemlélteti a problémám jellegét, így könnyebben meg tudom rá kapni a választ. Ez meg is történt. Siker. Keresgéltem is a probléma miatt nem keveset, többek között az általad javasolt [DOMContentLoaded] - el is próbálkoztam sikertelenül. Szóval nem látod jól, hogy 0 időt fektetek bele. Nem sok időm van rá ez tény, de szánok a dologra időt azért.
Nem érzem úgy hogy itt akarom megtanulni a programozás alapjait, de én úgy látom, hogy rengeteget tanulok egy egy probléma megoldásából. Ha lesz rá keret és idő, akkor majd elvégzek valamilyen tanfolyamot, mert amúgy érdekel a dolog, mégha néha úgy is jön le, hogy csak kényszerűségből foglalkozom ezzel.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy én itt bárkivel atomerőművet szeretnék építetni. Ha így lenne akkor nem példakódot készítettem volna a problémámról, hanem kiírtam volna, hogy "légyszives rakjátok már össze az egész oldalamat A-Z-ig Kösz" Nem emlékszem, hogy ilyennel jöttem volna itt bármikor is.
Ha mindenki értene mindenhez, akkor nem lenne szükség a fórunokra, mert mindenkinek meg lenne oldva a problémája. Maximum arról lehetne diskurálni, hogy a mai nap is milyen könnyen ment, nem volt probléma egy szál se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash CF8 Pro
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest