Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7956 üzenetére
Nem értem teljesen a mondandód lényegét. Jól működő kódokkal minek jönnék a fórumra? Egy fórumra általában nem működő, nem jól működő kóddal, vagy valamilyen problémával szoktak jönni az emberek. Olyan példával jöttem ide, ami szemlélteti a problémám jellegét, így könnyebben meg tudom rá kapni a választ. Ez meg is történt. Siker. Keresgéltem is a probléma miatt nem keveset, többek között az általad javasolt [DOMContentLoaded] - el is próbálkoztam sikertelenül. Szóval nem látod jól, hogy 0 időt fektetek bele. Nem sok időm van rá ez tény, de szánok a dologra időt azért.
Nem érzem úgy hogy itt akarom megtanulni a programozás alapjait, de én úgy látom, hogy rengeteget tanulok egy egy probléma megoldásából. Ha lesz rá keret és idő, akkor majd elvégzek valamilyen tanfolyamot, mert amúgy érdekel a dolog, mégha néha úgy is jön le, hogy csak kényszerűségből foglalkozom ezzel.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy én itt bárkivel atomerőművet szeretnék építetni. Ha így lenne akkor nem példakódot készítettem volna a problémámról, hanem kiírtam volna, hogy "légyszives rakjátok már össze az egész oldalamat A-Z-ig Kösz" Nem emlékszem, hogy ilyennel jöttem volna itt bármikor is.
Ha mindenki értene mindenhez, akkor nem lenne szükség a fórunokra, mert mindenkinek meg lenne oldva a problémája. Maximum arról lehetne diskurálni, hogy a mai nap is milyen könnyen ment, nem volt probléma egy szál se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- iPhone topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest