Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz CSorBA #5802 üzenetére

Hát basszus, most nézem, tök igazad van, én meg tök hülyeségeket beszéltem, elég durván felületesen néztem meg, látszik az aznapi tevékenységemen a 3 óra alvás :DDD. :W
    Mondjuk ettől még tényleg ratyi az a regexp. Eleve furcsa, hogy az <input rész beleírásától miért félt következetesen.
    Pl. ez illeszkedik arra az undormány regexpre (a form szigorúan nagybetűvel kezdődjön :DDD):
    <Form method="POST" action=''><input name="op" value="asdasd" /><input name="id" value="asdasd" /><input name="fname" value="asdasd" /><input name="hash" value="asdasd" />

(#5803) w.miki:
    Kódminőségben biztos tudnánk szebbet... ha akarnánk. :D

(#5804) TheProb:
    Heh, milyen fura, még a HTML5 előtti időkből benne ragadt a fejemben, hogy az id csakis akkor valid, ha BETŰVEL kezdődik, a számmal kezdődőek nem azok - de most nézem, HTML5-től kezdve már sima szám is lehet id - sőt, igazából minden (ha nem üres), ha valóban egyedi és nem tartalmaz whitespace-t.

(#5809) trisztan94:
    "A programozásban nincs olyan, hogy valami egyszer működik, egyszer nem."
    Mi? Hát már hogyne lenne? :DDD Olyan szép esetek vannak ilyesmikre, a kedvencem az a fajta hiba, ami debuggolás során nem tapasztalható, csak éles működés során. És erre persze csak elképesztő sok időelkúrás után jössz rá, miután már úgy érzed, hogy végigdebuggoltad az egész világegyetemet, aztán kezdheted vakarni a fejedet, hogy vajon akkor a nem debug módban futás során vajon mi történik, egyszerűen időbeli tényező az oka, vagy netán a többszálú működés alkalmazásodban tapasztalható indeterminizmusa, vagy valami eltérő hardverkörnyezetből előkerülő érdekesség, vagy...vagy...satöbbisatöbbi.

• w.miki

veterán

válasz CSorBA #5802 üzenetére

Tudnátok jobbat írni, ami .eu, és .tv domain-nel is megy, és a youwatch, openload, és a flashx videokat is lejátssza? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés