- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belenéztem már, de ő is postdata-t küld a lejátszón keresztül.
De szerintem azzal az a gond, h az adf.ly-t nem kezeli le. Bár a functionok számomra logikátlan sorrendben következnek/hívják meg egymást, így nem igazán tudok eg, átfutás után kiigazodni azon a kódon. És még komment se sok van, így max újraírnám a dolgot.
Igen, én is ezt tettem a sajátomban. De én itt nem látok j.gs kezelést.
-
w.miki
veterán
Ha esetleg valaki mégis belenézne a JavaScript-be, itt a Movian változata:
Linux: i386, amd64, OSX, PS3, Rpi, Android -ra.
(Az 5 feletti verziók már máshogy kezelik a pluginokat)
SNYZ változtatása az eredeti plugin-on, annyi, hogy kicserélt egy változót:
Ez lett:doc = showtime.httpReq(checkLink(url), {
Ebből:doc = showtime.httpReq(checkLink(doc.headers.Location), {
a 173. sorban.
A plugin most is működik az indavideo-s linkekkel, indavideoról az összes filmet lejátssza, tehát alapjaiban jó lehet.
A link kezelésével van valami baja.
SNYZ javítása előtt a filmekre aHTTP request failed - Unable to resolve - Resolver internal error
hibaüzenetetet dobta
A javítás után (doc = showtime.httpReq(checkLink(url), {
) lejátszotta a
VidTome, Flashx.tv, Cloudzilla (Neodrive) linkeket, a többireInvalid base value
hiba üzenetet adta.
De most már mindre ezt írja
Kivéve az indavideo-s linkekre, azok bejönnek szó nélkül most is. -
-
Speeedfire
félisten
Ha lenne olyan eszközöm, amin ez tudna futni, akkor biztos nekiesnék, mert nem lehet rossz. Viszont én asus oplay-t használok már évek óta és szinte minden igényemet kielégíti, így nincs ingerem váltani.
Viszont kb 2 perc keresés után erre te is rátaláltál volna.
Ő készítette a plugin-t, itt le tudsz neki adni hibajegyet vagy esetleg más fejlesztési igényt. Aztán vagy megcsinálja, vagy nem. Sok sikert. -
martonx
veterán
Nézd ez tipkusan az a feladat, ahol a vélhetően pár perces fix előtt akár órákig lehet beüzemelni a környezetet, dokumentációt olvasni, próbálgatni, hogy mit merre, meddig.
Most magamból indulok ki, de gondolom a többiek se használnak movian-t vagy mi is ez, így gondolom senki se akar hülyeségekre időt fecsérelni, és olyan dolgokat setup-olni, amit ezután sem fog soha az életben használni. Azért mert megjelent az első felhasználója itthon a movian-nak, vagy minek (bevallom arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzek, hogy mi is ez), és máris előjött valami hiba valamelyik pluginben, szerintem nem fogja senki rávetni magát a hiba javítására.
Ugyan fingom sincs mi ez, de biztos van más alternatívája, javaslom nézz szét azoknál, vagy tanulj meg együttélni a movian vagy mi, hiányosságaival. Vagy ha ennyire izgat, akkor tanulj bele a javascriptezésbe. A közösség mindhárom tagja az egész világon biztos nagyon boldog lesz, ha kijavítod ezt a plugint.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ebben a pluginben katasztrofális hülyeségek is vannak, ahogy elnézem, pl. ez:
var param = showtime.httpReq(path).toString().match(/<Form method="POST" action=''>[\S\s]*?name="op" value="([\S\s]*?)"[\S\s]*?name="id" value="([\S\s]*?)"[\S\s]*?name="fname" value="([\S\s]*?)"[\S\s]*?name="hash" value="([\S\s]*?)"/);
Hát ez nem tudom, milyen reguláris kifejezés akar lenni, ami direkt nem illeszkedik SEMMIRE?
(Legalábbis erre illeszkedő stringet értelmes+hozzáértő ember nem ír le.) Vagy-jel nélkül fordul elő benne többször is adott attribútum, amire vizsgálódni akar (pl. name, value), szóval ez tuti sosem fog illeszkedni semmilyen stringre.
Ezenkívül borzalmasan elavult és gány az egész kód, pl. a <font> tag ezer éve deprecated HTML-ben, JS-ben eval()-t használ, amit nem illik, meg még lehetne sorolni, de a lényeg, hogy spagettikód hatása van az egésznek, szóval nehézkes lesz ezt javítani: a gond az, hogy szerintem most hirtelen nehezen fogsz találni olyat, aki tudja debuggolni neked ezt az éles környezetében, és kideríteni, hogy mi pontosan miért nem működik. Ettől függetlenül ha elmondod, pontosan mikre is lenne még szükséged az indavideón kívül, amit használnál, de nem működik, akkor azt meg tudjuk nézni, és megmondani, mi lehet a gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest