- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tanulni mindig jó és hasznos. Kiábrándítani nem akarlak, de ez nem olyan ötlet, amiből valaha is haszon lesz, mindegy, hogy a google látja-e vagy sem.
Tanuláshoz irányok, amiket javaslok:
1. Szerver oldali frameworkök. Ha eddig PHP-ztél, és elégedett vagy vele, akkor valami értelmesebb PHP frameworköt javaslok, mint pl. Laravel, Yii, vagy azt se tudom mik a trendi PHP frameworkök mostanában.
2. Kliens oldali frameworkök. Ezek valóban nem barátai a SEO-nak, de manapság egyre kevésbé megkerülhetőek. Vuejs, React, Angular, Svelte (még talán ez utóbbi a legmegfelelőbb a SEO barát weboldalak kicsit erősebb interaktív irányba felokosítására).
3. Ezt csak nagyon óvatosan mondom, mert ez nagyon szubjektív, de én a helyedben elgondolkodnék az aranyos, játszós nyelv PHP helyett (öhm, tudom hogy most szereztem egy rakás ellenséget, és sokan a szívükhöz kapnak), valami komolyabb, teljesítmény orientált nyelvre váltani backenden pl. Java (Spring), C# (Asp.Net Core), Go (nem tudom milyen frameworkök léteznek hozzá) mennek mostanában. Én személy szerint az Asp.Net Core-ra esküszök, de mondom ez nagyon szubjektív
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest