Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Igen, ezért csináltam úgy (kényszer-öszvérmegoldásként), hogy a HTML tartalommal feltöltve és frissen tartva van szerver oldalon, így a Google is látja és indexeli - aztán a kliensen betölt, és a JS lecseréli a legfrissebbre.
Na de ez se nem szép, se nem hatékony. Rossz irány volt.
Úgyhogy ezt el is engedem, és hagyom a dinamikus tartalomgenerálást. Lesznek szerver oldalon pár percenként PHP-val frissített, statikus, tartalommal szépen feltöltött oldalak, a Google-nek lesz mit indexelnie. Nem lesz olyan szép és kreatív mint most (amit amúgy nagyon szeretek), ellenben nem csak a családom és én fogom ismerni és látni...
Remélhetőleg.Így igazából használom azt a szerver oldalon generálós módszert, amit a mostani megoldáshoz csináltam (PHP):
1) HTML template jól elkülöníthető kulcsszó-sztringekkel (pl. ahova az első cikkhez tartozó kép linkje megy, az websiteData_imageSource_1, ahova az adott title, az mondjuk websiteData_Title_1 stb.)
2) PHP, lekéri a friss adatokat SQL-ből, aztán az eredményeket egy egyszerű sztringcserével a kulcsszó-sztringek helyére pakolja, majd elmenti (a megfelelő mappába index.html-ként).Oké, nagyon alap-alap-alap megoldás, de működik. Vagy tanuljak valami normális keretrendszert inkább? Semmit nem ismerek, sose használtam, csak pár nevet láttam még: React, Vue.js, Next.js, ilyesmik.
Szívesen tanulok, ha azt mondjátok, hasznos lehet, és hogy a mostani faék-egyszerűségű módszerem nem jó. Ehhez szívesen vennék egy ajánlást, mit tanuljak meg. (Bár azt se tudom, a jelenlegi cPaneles szolgáltatónál telepíthetek-e egyáltalán bármit, ami ezekhez lenne szükséges.)A cél: híraggregátor oldal. A jelenlegi formájában olyan, mint a Fb, görgetsz, töltődik. Szeretem, tetszik, de sajnos rossz ötlet volt. Nem Google-barát, ebből nem lesz haszon őszire.
Inkább váltok valami 1.000.001. standard híroldal-kinézetre. Ehhez mondjuk szerintem nem kell semmi extra, elég a PHP --> SQL --> PHP --> HTML irány, de hátha ti mást mondotok.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Marvel Rivals teszt
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remélhetőleg.