- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Silεncε #8486 üzenetére
A linkelt codepennél az a probléma, hogy egyetlen root node-ból (parent) indul az egész, miközben ugyebár minden (normális) embernek két szülője szokott lenni, emellett oldalágon beházasodást is kezelni kell és akkor jönnek még ilyen buktatók, mikor rokoni szálon házasodnak emberek és úgy lesz gyerekük, meg egyéb finomságok...
Ezért nem lehet fa-struktúrát használni, hanem általánosabb gráf kell ide, amiben a körmentességet biztosítani kell, hiszen az nem fordulhat elő, hogy a nagyapa fiának a fia a nagyapa apja is legyen.
Fel kell állítani dummy adatokkal egy példa-családfát 20-30 emberrel, leképezni az egészet egy szomszédossági listába (adjacency list), ez alapján már ki lehet generálni rekurzívan valami otromba gráfot belőle, aztán lehet gondolkodni a formázáson. Szerintem ez utóbbi a nagyobb challenge benne, hogy miként lehet ezt átláthatóan prezentálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest