Új hozzászólás Aktív témák

• DNReNTi

őstag

Ha már úgyis Angular a téma. Nekem egy inkább elméleti/logikai kérdésem lenne:
    Pár hete kezdtünk el egy új projektet ami PHP backend (Codeigniter) és Angular frontend-en megy elszeparálva szépen ahogy a nagykönyvben. Ebben a projektben az Angular kísérleti jelleggel van benne, nem vagyok nagy ninja, de így legalább megismerkedem vele én is. Nos a kérdés pedig a tyúk vagy a tojás esete kissé. Hogy a view-kat ne gányoljam össze ezért azokban már csak Angular kifejezéseket használok PHP-t nem, tehát pl egy felhasználói profil megjelenítésekor nem a PHP objektumot jelenítem meg (az nincs is, felesleges lenne), hanem oldalbetöltéskor AJAX lekéri adott felhasználót, majd az Angular írja ki az adatokat. Az Angular modul, a view-al együtt töltődik be, így mindenképpen várni kell az AJAX válaszra, amit jelenleg úgy oldottam meg, hogy megjelenik egy kis betöltés gif, aztán ha megjött az adat, megjelenik helyette a profil. Meg lehet e oldani, szépen, nem hákolva, hogy maga a view csak akkor töltsön be, ha már megvan az AJAX response? Szerintem hülyeség már maga a kérdés is, de inkább megkérdezem mi a helyes eljárás. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés