- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
üd urak, kicsit elakadtam. illetve nagyon, és már szénné izzasztottam a chatgpt-t is, de nem ad jobb választ, ennél csak rosszabb működést tud
Van egy oldal, amihez a tartalmat különböző gépek méréseiből generálják, ehhez generálás után hozzáadják a scripteket, amik már elkészültek, többek közt egy automatikus collapse menüt bootstrap alapokon
[link] itt megtekinthető
A gond a footerbe beszúrt kóddal lenne, amit sehogy nem tudok jobb működésre bírni.<script> /* GeriSoft added collapse menu close opened items which not need */ document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () { const menu = document.getElementById("menu"); // Ha egy "collapse" elem megnyílik menu.addEventListener("show.bs.collapse", function (e) { const target = e.target; // Bezárjuk az összes másik főmenüt (közvetlen gyerekek az id="menu"-n belül) const mainMenuItems = menu.querySelectorAll(':scope > .nav-item > .collapse.show'); mainMenuItems.forEach(item => { if (item !== target) { const parentul = document.getElementById(item.id); console.log("Becsukódó elem2 parent.id:", parentul.dataset.parent); const bsCollapse = bootstrap.Collapse.getInstance(item); if (bsCollapse) { bsCollapse.hide(); } } console.log("Megnyíló elem:", target); }); }); // Ha egy "collapse" elem bezárul menu.addEventListener("hide.bs.collapse", function (e) { const target = e.target; // Bezárjuk az összes gyermeket, kivéve az aktuálisan érintett elemet const childMenus = target.querySelectorAll(".collapse.show"); childMenus.forEach(item => { const parentul = document.getElementById(item.id); console.log("Becsukódó elem1 parent.id:", parentul.dataset.parent); console.log("Becsukódó elem1 item.id:", item.id); console.log("Becsukódó elem1 target.id:", target.id); if (item !== target) { // Csak azokat zárjuk, amelyek nem az aktuális célpont const bsCollapse = bootstrap.Collapse.getInstance(item); if (bsCollapse) { bsCollapse.hide(); } } }); console.log("Becsukódó elem:", target); }); }); </script>
A helyes működés az lenne, hogy egy szülő lehet nyitva, és annak egy ygermeke és annak gyermeke, ha beljebb megyünk, vagyis egy másik szülő nyitása bezárja a nyitott szülőt (ez jó), egy testvár megnyitása bezárja a másik testvért ami nyitva van (ez is jó) de a gyermek szülőjének, aminek a testvérét bezártuk, nyitva kellene maradnia, és jelenleg bezáródik a nyomorultja
már mindent kipróbáltam, az is megvan, hogy mi a bezáródó és a nyíló ul elem id-ja és mi a parent ul id-ja, de innen akármit próbálok a feltételbe brakni, akkor is bezárja a szülőt is
van valami tipp, mit kell javítani benne?miért így szúrja be a kódot??? bocs, próbálom javítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged