Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Tipikusnak tipikus. Már ne haragudj, de az eddigi hozzászólásaid alapján ne várj mást. Minimális java tudással, némi programozási ismerettel simán össze lehet szedni az információt. Pláne hogy van működő környezeted.
Ezeket az algoritmusokat még annó középiskolában a plus 4 ROM-jában láttam utoljára 25 éve, de youtube-on 10-15 perces gyorstalpalóval megérthető, az legalábbis mindenképpen, hogy milyen lépésekkel jutsz el a megoldáshoz, ha a matematikai háttere nem is érdekel. Ugyanez igaz a processingre is. Lehet h nem elég jó az oktatás, lehet h gagyi a konzultációs lehetőség, de tudhatnál segíteni magadon, csak akarat kérdése a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest