- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
Eddig még csak a c és c++ nyelveket tanultuk valamint az SQL-t, javat még nem. C-ben már megtaláltam ezeket az algoritmus kódokat, de nem tudom még átírni úgy, hogy processingben is működjön.
Youtube linkeket tudnál küldeni? Mert ott is néztem már egy csomó videót, angolul is, de még nem állt össze a kép.
-
Cathfaern
nagyúr
Annyit tennék még hozzá, hogy ha nem csak a papír megszerzése a cél, akkor célszerű is felszedni azt a képességet, hogy konzultáció meg segítség nélkül meg tudjon oldani az ember egy feladatot, ugyanis a valós programozás az esetek 90%-ában pontosan ebből áll. Nincsenek "sablonok" meg "minta példák", hanem az embernek magától + google kell rájönnie, hogy hogyan is kéne megoldani az adott esetet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs