Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali.
Egy olyan probléma történt hogy a következő felugró hibaüzenet hatására nem működik az online befizetés bankon keresztül.
Édesapám gépéről van a fénykép, aki külföldi, ezért több részletet én sem tudok a hiba okáról, csak annyit hogy egyszer felugrott valami ablak amit ki X-elt, és azóta nem megy neki a befizetés.Amikor én beállítottam neki a gépet, és feltelepítettem a Java alkalmazást akkor szépen mentek a befizetések, de most az ő gépén a következő hibaüzenet következtében megtagadja a helyes működést.
Hirtelen a legegyszerűbb ötletnek az tűnt, hogy törölje le a Java-t majd telepítse újra, de akkor is ez az ablak ugrik fel, három böngészőben is

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Óra topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen autót vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest