Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bambano #10823 üzenetére
"ezért amikor elhangzott itt (nem Peachmantől), hogy a szenzor program tegye le diszkre egy fájlban az adatot és azt olvassa be jávából LINUXON, akkor azt gondoltam, hogy ezzel totálisan szívenszúrja a unixos alapfilozófiát. kevésbé udvarias megfogalmazásban ekkora f.ságot évek óta nem hallottam."
Én írtam, s egyáltalán nem értek veled egyet. Majdnem mindegy, hogy először fájlba írsz valamit és onnan pollozod, vagy közvetlenül a pipe-pal küldöd át. Utóbbi esetben ráadásul újra, meg újra meg kell hívni a feldolgozó programot, ami nem feltétlen hatékony. Fájl változásra linux alatt selecttel fel tudsz iratkozni, Javaban is megvannak a megfelelő képződmények(Watch service). Egyébként named pipe-pal lehet a legjobban áthidalni, hogy a feldolgozó mindig futhasson attól függetlenül, hogy mikor kap inputot. De én fájlba írnám inkább, mert sokkal könnyebb lesz hibát izolálni annak előfordulásakor, ha a fájlra nézve meg tudod azonnal mondani, hogy mikor frissült, meg mi van benne, anélkül hogy a két alkalmazás belében kellene turkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest