Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Köszi! Programozni kell benne? A tárgyi adatlapon a prog is ajánlott, nekem most még a prog kritikus egyelőre.
-
M@trixfan
addikt
Infós kollégákat kérdezném, hogy szívás-e ha a számítógép architektúrákat most első fékévre hoznám, mert már megvan az összes digitem? Még megvannak a régi digit jegyzeteim, de ha már programozni is kell akkor marad harmadik félévre mert az az egy félév turbo C ami anno villanyon volt finoman szólva kevés.
-
C@rbon
senior tag
Szal gtk-soknak hol is lesznek bulik?

-
norbiphu
őstag
válasz
norbiphu
üzenetére
idén is egyetemi napok
jön scooter

-
M@trixfan
addikt
Ismerem a dörgést, hosszú és rögös utat tettem meg az infóig, sajnos rengeteg olyan dologgal amit kihagytam volna egyetemi éveimből. Nagyon remélem el tudom fogadtatni, mert villany szakon is hasonlókban volt részem és nem kívánom még egyszer átélni. Főleg egy olyan tárgyból aminek semmi köze sincs ilyen formájában az informatikához.
-
M@trixfan
addikt
Sajnos tájékozatlan vagyok mert én még a beiratkozási tájékoztatót sem kaptam meg adminisztratív okok miatt. Azonban függvénytáblát még a régi rendszerű felvételin is lehetett használni hivatalosan.
Hasítok befelé egyetemre mert többek közt a fiz1-et is akkreditálni szeretném. Amúgy a tanköri foglalkozáson részt kell venni mert szakirány besorolásnál kedvezményt adnak érte.
-
C@rbon
senior tag
A fizika szintfelméröt mennyire kell komolyan venni? Milyen szintű? Karikázgatós vagy kifejtős?
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
van egy papiros lista a golyakrol, ha felsobbeves vagy akkor pedig diak

amugy meg kb 2km-rol ki lehet szurni hogy vikes vagy, nem gtks
-
bdav
őstag
válasz
REDeath
üzenetére
Javanak sok köze nincs a JavaScripthez. {} blokkosít kb. ebben ki is merül minden hasonlóság
AUTos 5krediteseket (webportálok, .net) C++ után felveheted kb. mindegyiknél megtanítják a szükséges alapokat. Én a helyedben egyébként dotnet fejlesztést venném fel először, mert a webportálok az ASP.NET. van egy ilyen h. web programozás az meg mindenféle vegyesvágott, de annyira nemjó (sztem a leggyengébb aut tárgy, azok közül amit hallgattam)másik irány a Java, J2EE tárgyat értelemszerűen lab3 után csak

-
REDeath
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
tavaly volt gólyahajó, de kb szopni kellett egy jegyért ha nem gtk-s vagy.
szglab3-ból pedig nem számítok rá, szglab2-ből is egy elég különc és csöndes gyakvezírem volt, csak jól hangzik hogy Lyáva

-
REDeath
őstag
válasz
grabber
üzenetére
nemis tudtam hogy neptun a fészbuk2

btw neptun, mi a francnak fejlesztik, ha nem használják? úgyértem egyre több mezőt látok a tárgyadatoknál, jegyzetek meg órarend stb. amiből kb a hallgatók látszanak néha-néha.
gondolom más sulik akiknél neptun van, ugyanúgy szarnak rá
ja meg az örök kedvenc kérdőívek... amiket nem enged kitölteni, csak ott figyel mindig kezdésnek. nem mintha annyira aktívkodnék, de ha már ottvan adják meg az esélyt hogy telepipáljam

-
REDeath
őstag
válasz
grabber
üzenetére
az viszont nagyon helyes, akkor valszeg találkozunk gtk gólyahéten, gyere hajóra is ha betudod magad szervezni
bár nemtudom idén is lesz-e hajóScreammm:
valszámot még nemnagyon láttam, de van egy érzésem hogy nem lesz kedvencem.
szofttech se tudom hogy mit takar, de akkor arra majd ráfekszek, nemakarok csúszni semmivel ebben a félévben, meg fizikát is hozni kéne idén vargánál
amire viszont kiváncsi vagyok az a softlabor 3, Java érdekel, eddig csak js-el foglalkoztam, meglátjuk mit tud a nagytesója

-
REDeath
őstag
am ilyen választható tárgyakat, amik szakmaik, pl webportálok vagy ilyesmi, mikortól érdemes? ha leültem és átolvastam már 5 C# könyvet? vagy igazából csak az időmtől függ?
valamint 3. félévben mik a szórótárgyak? szar meg szoftech meg kódólástechnika egyszerre?
úgy mint pl bsz volt első évben#7564
nem lehet hogy véletlenül gtk-sra mentél?
-
VIK gólyatábor 19 óra alvás után már tudom jelenteni:
K****a jó volt
-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
látom hallgattál már tőzsdei spekulációt, milyen? igazából nem a számonkérés érdekel, hanem az átadott infók mennyire hasznosak. thx előre is.
-
norbiphu
őstag
épp azon gondolkozom, hogy egy félévvel később szakdogázok. gazdinfó msc 2010 őszén indul csak, addig csak átmeneti képzés lesz+van időm még hallgatni egy két tárgyat ami tetszik.
elég beteg módon van megoldva egyébként a sima zárás,
-dec elején szakdoga leadás
-aztán beszéd+vmilyen választható szakmai tárgyból vizsga (+grafika nálam
)
-jan elején emelt záróvizsga (ami kötelező lett, egyben ez az msc felvételi) 6 tárgyból (algel, pt, hálók, opre, szofttech, adatb)
-egy hétre rá meg szakdoga védés + 1 tárgyból zv
ebből meg lehet inkább nem kérek, hova siessek. még van 1.5 hetem eldönteni.
mod: győrinél az a legnagyobb amikor behozza a nagy faliórát zhra

-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
ja. nálunk slave volt.

iwiwen van fan club, érdemes megnézni a képet: [link]

-
Foxi
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nálunk serényen jegyzetelt

-
norbiphu
őstag
-
C@rbon
senior tag
válasz
REDeath
üzenetére
Akkor jó, még van idő.
Amúgy elmondták, hogy kik lesznek a tanáraink.
Anal-Tasnádi
Bsz-Weiner
Prog-Popper
Digit-Selényi
Mikmakból meg szoftlabból nem tudom.
A seniorok dicsérték őket. Tényleg jó tanárok?
Ja és még azt ajánlották, hogy a választhatóakból a látásnyelvet vagy a pedagogiát.
Szerintetek?
Kösz!
-
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
szar gyak = ng csak 1 előadást tart, a másik előadást vki más és negyedannyi embernek. (ergo semmi értelme, főleg ha a győri jenő tartja
) -
concret_hp
addikt
hőőjjj a mi időnkben még nem is volt szarból gyak

kela hót unalmas előadásokat tart az tuti, Mártival meg valahogy sose találkoztam még

amíg mérés meg ilyenek vannak, addig azért nem árt időben felvenni a tárgyakat

-
REDeath
őstag
áh, még nyugi, reghétre ha meglesz, vagy reghéten. de amúgy ha valami nagyon gyökér időpontba kerülsz 1-2 gyakból, és van hely máshol, nyugodtan jelentkezz majd át reghét végefelé, senki sem kövez meg érte, és többet ér egy normális órarend mint a tankörös marhaság. plusz minél több tankörrel vagy, annál több arcot ismersz meg
nem mintha amúgy nem, de ezt a fentiek nem értik
-
C@rbon
senior tag
Na vége a GT-nak.
Nem volt rossz végülis
Az elején mondom WTF? aztán meg leesett és wáááá
Utána buli volt
Állat gólyák voltunk mert megittunk mindent. A borozóban már csak ásványvíz maradt
Elszakítottuk a kötelet kötélhúzásnál és a legjobb sörváltő eredményt is mi értük el az eddigi gólyák közül
Most már várjuk a g7-et.
-
REDeath
őstag
válasz
norbiphu
üzenetére
egyéb annyi, hogy mennyi esély van hogy vki cserélni akar péntek reggelre?
merthogy van aki 2 hónapja nem tud cserélni 
meg ha jól láttam a mérés ütközni fog valamelyikkel, mégpedig elvileg pont a szarral

ezazzzzzzz

ui: üzleti jogból akkor tök8 hogy vegyészt vagy melyiket eszem fel? vagy vegyészenek kémcsövekről lesz szó, nekünk meg szerzői jogok meg iylenek, vagy full ugyanaz a számonkérés?
-
Foxi
senior tag
válasz
REDeath
üzenetére
Ha jól emlékszem nálunk Szaron oda jártunk ahova akartunk, a gyakorlat a nevében az csak, lényegében sima előadás. Szerintem Németh gyakorlata a legjobb, csak kerülni kell az első sorokat és a feltűnő viselkedést
Viszont egész korrekt módon magyaráz, csak túl kell tudni lépni a stílusán. Ja és lehet érteni amit mond, ez nem mindegyik kollégájáról mondható el 
A mérés ilyen ~20 fős csoportokban lesz, párokban kell dolgozni. Ezért is nehezebb időpontot cserélni, levlistán van rá esély, hogy valaki belemegy.
Lassú vagyok

-
norbiphu
őstag
válasz
REDeath
üzenetére
márta nem? amúgy egyik unalmasabb mint a másik, de pintéré talán jobb sztem.
németh gábor sztem nem fog átrakni ha csak nincs vmi értelmes indokod.

mérést ha cserélni akarsz akkor levlistán kell keresned vkit, akinek jobb lenne más időpont és cseréltek.
amúgy ja, 5 alkalom van egy félévben, utána ugyanabban az időpontban a félév végén egy ellenőrző mérés plusz egy zh majd.üzleti jog: 2 zh van, diasorok vannak hozzá, bejárni nem kell.
egyéb?

-
REDeath
őstag
válasz
REDeath
üzenetére
Illetve mégvalami ami kimaradt a szerkesztési határidőből:
a Mérés Labor 1. az hogy néz ki? félévnte 5ször van? mer ebből is valami péntek reggeli szopóálarc időpont maradt csak, viszont ha jól sejtem a labor létszáma korlátozott, tehát jópofizás a tanárral kizárva ?

továbbá:

üzleti jog? menedzsment szintű, vagy szopó mint mikmak? bár ebből is már csak vegyészes maradt üresen...
úgyérzem szopóálarcot felcsatoltam amikor nem baszakodtam a tárgyakkal nyár elején

-
REDeath
őstag
létszámemelés megtörtént

viszont SZAR-ról lenne egy kérdésem. Dr Németh Gábor tartja, de minden gyakorlat fullon van, kivéve egy péntek reggel 8-ast. Aki járt már hozzá, mennyire megértő vagy ilesmi? van rá esély hogyha megkérem, betesz valamelyik hétköznapi gyakorlatra? elég K.O. péntek reggel 8kor...
illetve Valszámból melyik tanárhoz érdemesebb?
Ketskeméty László vagy Pintér Barbara? (úgy mint pl analból kónyát javasolta mindenki, és én is kedveltem őt) -
REDeath
őstag
szerintetek emelik a létszámot a body-s-nél? írtam nekik de még nem válaszoltak, remélem emelik
ha nem akk nemveszek fel tesit 
-
concret_hp
addikt
nekem pl tuti nem kell fizetni
(csak ha 3 félév alatt nem sikerül befejeznem, de akkor jó sokat
) -
REDeath
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
én tárgyak helyett egyenlőre valami forgó fotelt keresgélek 16k körül, nagyonmax 20, de vagy miskolcon van, vagy ratyi... ilyen magastámlást, hogy sch szék ne törje el a gerincem.
bementem kikába, és az idióták átlőtték a műbör fejtámlán az árcédulát.. nc...
-
C@rbon
senior tag
Na holnap, vagyis ma GT. Remélem jó lesz

-
Béló
aktív tag
hülye az egész rendszer: a mintatantervemben erre a félévre csak 29 kredit van előirva: ha megszakitom magam akkor sem tudok felvenni későbbi féléves tárgyat (a 3 humánból 2 már megvan a 3ikat idén rossz időpont miatt nem tudom felvenni), tehát kénytelen vagyok felvenni szabvál tárgyakat ha átlagot is akarok magamnak de a 7 félév alatt lazán elhasználok 12 kreditet...
visszatérve eredeti témához: köszi az infót, remélem nem kell sokat delláznod

-
KMan
őstag
-
Béló
aktív tag
valaki lécci mert szombatig fel kéne vennem a tárgyat mert utána megyek nyaralni és reghéten jövök csak vissza:[link]
-
REDeath
őstag
Nah? Várjátok a sulit?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: az gáz ha nemvettem fel még egy tárgyat se?
csakmer sokan még vizsgaidőszak után egyből felvették 
-
Béló
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
A forumban amit linkeltem ott van egy csomo hszben hogy senki sem tudja hol lesz...
-
bdav
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
sztem kontaktoljon valakivel emailben, biztos kaptak ilyen címet, mert lassan kezdődik a félév, gtb meg jellemzően ez előtt szokott lenni

-
Béló
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
ha most kezd akkor kapott gólyacd-t és azon tutira rajta van az idei vegyészeken is rajta volt, meg nálunk is tavaly, lévén ott irják le a jelentke7zés menetét.
ezena forumon nézz körbe (az utolsó hsz-ek érdekesek): [link]
-
Béló
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
karonként változó hogy mikor lesz, szoval ird le melyik karra jelentkezett

-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Barátnőm most lesz elsős, nem tudja valaki, h hol lesz a gólyatábor?
Semmi hír róla..Köszi.
-
Béló
aktív tag
sziasztok
valaki nem tudja hány szabadon választható tárgyat lehet felvenni amig a BSC-re járok?előre is köszönöm
második: melyiket ajánljátok: emberi nyelv és gondolkodás
vagy a társas lény: ember és társadalom?? -
bdav
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
szglab5ös Oracle förmedvény, ami azzal kezdte h. felülcsapta a Javamat 1.3-ra mert csak azzal volt hajlandó menni (azt csak format hozta helyre később...)
-
norbiphu
őstag
tervezőből 3. félévben kell méréshez (ő), az viszont bőven elfutott a 4 éves notimon (1.86ghz pentium-m + 1 gb ram). csak hdd kell neki. (meg ideg hogy eltűrd, ahogy kifagy minden szarért
).5. félévben meg labview, annak szintén nincsenek nagy igényei. mást asszem nem nagyon használtunk.
ja c++ 2. félévben, aztán java, c# stb.

-
Gabis
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
éppen ez a problémám mert ha alap gép kell akkor jó egy lenne egy használt IBM vagy HP is de ha már komolyabb progikat is kell futtatni akkor már inkább egy új 2 magos több rammal ... (és a kettő között elég nagy rés húzódik anyagi szempontból)
-
Gabis
őstag
Hali
öcsémet felvették a VIK-re és azt szeretném kérdezni, hogy ált. melyek azok a programok amiket otthon is ajánlott használni tanulás szempontjából (a kérdésem alapja, milyen notebook-ot érdemes venni)
segítségeteket előre is köszönöm
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
hát annyi sráccal talán jobb is

-
C@rbon
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
De azért gondolom nem olyan mint egy GTK-s GT

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. pedagógiával nincs tapasztalatom.

Semmi hír róla..