Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
zsambek #10979 üzenetére
Én másodéves infósként már tudom, hogy milyen területen szeretnék dolgozni, merre szeretnék tovább menni, és van előttem egy világos jövőkép. Ugyan ez nem mondható el annyira egy másodéves villamosmérnökről. Például mondtam villanyos haveromnak, hogy van most egy jó kis szoftverfejlesztői állásom, ahol a cég igyekszik bevonni a munkába. Erre az volt a reakciója, hogy Ő még azt se tudja mi lesz belőle. Ezt meg is tudom érteni, annyi unalmas dolgot tanulnak, mindenféle digitális technikára épülő szarokat, meg beágyazott rendszereket, rém unalmas lehet.
Szóval az én véleményem az, hogy menj infóra, de szíved joga dönteni, hogy mit szeretsz. Ha jobban érdekelnek a villanyos tárgyak, akkor menj villanyra. VIK wikin megnézegetheted őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest