Új hozzászólás Aktív témák

• DBAtti

aktív tag

válasz M@trixfan #10125 üzenetére

"Az egy kicsit "You don't say!" feeling, hogy egy szabvál tárgy nem egy EMT. Nyilván nem a gazdstatot vagy a GTK-s mikrót vettétek fel."

Nekik kötelező volt, nekem szabvál... Mindegy, én sem általánosítok, és nem gondolom, hogy az volt a legnehezebb tárgyuk. De nekem is van ismerősöm, aki villanymérnök mellé GTK Msc-t is csinált, és röhögve mesélte hogyan mentek át 4-essel 5-össel (MSc-n) egy-egy vizsgán pár nap készüléssel, vagy jegyet kaptak 4-5 kreditre órára bejárásért(!) - és többek közt kiemelte, hogy már év elején megkapták, mi lesz a vizsgaanyag... mit nem adtam volna ezért sok tárgyból. Persze megint jó lenne tudni milyen szakirányt vettek fel, mit is csináltak pontosan. Itt sem azt kell keresni, hogy milyen egyszerű, hanem hogy mennyivel könnyebb egy villanymérnökihez szokott arcnak.

Ettől függetlenül mint ahogyan írtam, vannak ott is szakemberek, hasznos tárgyak, és lehet rendesen csinálni. A GTK nem azonos továbbá a menedzser szakkal, és én kifejezetten ahhoz csatoltam a mondanivalómat.
    (szaktárs MSc-s kollégák minősítették viccnek a menedzser MSc-t)
    Azt nem vitatom, hogy van haszna (így kiegészítő képzésnek), de csak menedzserségre jelenleg nem alapoznék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés