Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Dr.Burn
üzenetére
utána kérdezek unokatesómnál, ő toyotákban van otthon nagyon, biztos tud valami infot.
én mindenképpen valami szolíd dolgot vennék rá, a mostani divat plexihányásokat szerintem ne erőltesd.
ha összejön az 5gen coupem akkor én is cserélek hátsó lámpatestet, de az meg ilyen lesz: Bővebben: link
csak a lámpatestet nézd, a körbeszoknyázás gáz
előre meg lehet asszem a carinához is kapni tükörlencsés projektor fényszórót fekete belső házzal, az elég csinos és decens, illik az ilyen autókhoz -
Florida
tag
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
ez az f1-es írás kummantás
ellenben senna maga személyesen vett részt az autó végső belövésén és a teszteken is ő volt aki a futóművet finomhangolta
kovácsolt aluminium, háromszög alakú kettős keresztlengőkar, csavarrugó, stabilizátor.
ez a futómű a mai napig az egyik legjobb. kanyarokban a most futó nsx-r a ferrarikat lamborginiket és porschékat és a többi méregdrága dögöt porig alázza, pedig az autó alaptervei 91 óta nem változtak..
de ez a gép borzalmas, igaz nem ő tehet róla hogy ez lett a sorsa
-
Florida
tag
A belinkelt képek közül az utolsó Silvia-n van egy kamera rögzítve az ablakra,hol lehet ilyen rögzítőt kölcsönözni?
Csinálnék pár videót
-
-
Florida
tag
válasz
Dr.Burn
üzenetére
Bővebben: link - itt nézelődj..
-
Integra
titán
válasz
Florida
üzenetére
ez még csak nem is nsx gyári pilács ami benne van
utána tudok kérdezni, valamikor anno meg is kérdeztem haverokat erről az autóról, elég lesújtó véleményt mondtak, részletekre nem emlékszem, csak arra hogy már vagy 7-8 tulaja volt, össze volt csukva, és borzalmasan ''sufnis'' gép
szóval a szakik közül egyik se érne hozzá -
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
megvannak az exvitermini videók, brutálisak, 0-300 13 sec alatt...
-
Florida
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Én már arra gondoltam,hogy valahogy egy f1 autó futóművét gányolták bele az nsx-be,az nagyon komoly lenne.
különben miért írnák bele a hirdetésbe?
ostobák.. -
oettinger01
őstag
válasz
Florida
üzenetére
forma 1-es futómű, hagyjad már...... tény, hogy az nsx-nek egy nagyon komoly több lengőkaros futóműve van de köze nincs F1-hez, ha valamelyik autóban már kicsivel fejlettebb felfüggesztés van akkor hajlamosak az emberek eltúlozni a dolgokat, mint jelen esetben is. az meg, hogy sorszámozott, nem nagy cucc én úgy tudom minden NSX az.
az autóval semmi probléma nincs csak a leírtakkal. -
Florida
tag
A GT4-ben megvan az összes NSX,Type-S,minden modell,tudom hogy néznek ki.

Az orra az új NSX-é,ezekkel a lámpákkal,ahogy nézem..
Engem az az F1 futómű izgat.Haverom mesélte,hogy egyszer látott a tv-ben egy sárga nsx-et,f1 futóművel.Így mondta.A Jenő.A tanács.Na.
Nem fenyeget a veszély hogy megvegyem,de érdekelne hogy mi ez.
[Szerkesztve] -
op9
aktív tag
Bocs, h csak most írok, de most kerülktem haza...
Bővebben: link
Azért ilyen sötét, h szépen megbújjon a háttérben, és az ikonok jól láthatóak legyenek.
Üdv! -
karib
addikt
válasz
Florida
üzenetére
Ez egy 1991-es NSX. Akkor nagyon nem így néztek ki az NSX-ek. Ergo ez valszeg egy romokból felélesztett darab. Nekem is megakadt a szemem rajta, de inkább ijesztő, mint vonzó. Bár könnyen tévedhetek is, mindenesetre én nem esnék neki lecserélni az NSX-em komplett orrát ok nélkül. Gyanúm szerint a sárga sem a gyári színe.
Az F1 futómű meg sokmindent takarhat az autókereskedői zsargonban. -
-
Type-R
őstag
Subaru Impreza
''Aus für den 1,6-Liter-Basismotor
Technische Änderung: Im Impreza 2.0R kommt nun ein 2,0 Liter großer Boxermotor mit zwei oben liegenden Nockenwellen pro Zylinderbank zum Einsatz. Das Aggregat leistet 160 PS und löst in dem Kompaktwagen einen zwar ebenso großen Motor ab, der jedoch nur über eine oben liegende Nockenwelle pro Zylinderbank verfügte.
Der Impreza WRX hat laut Subaru einen 2,5-Liter-Turbomotor mit 230 PS erhalten, das Topmodell WRX STI einen 280 PS starken 2,5-Liter-Hochdruck-Turbo. Nicht mehr gebaut wird der bisherige Impreza-Basismotor mit 1,6 Liter Hubraum. Preise für die neuen, vom Spätherbst an erhältlichen, Modelle nannte Subaru noch nicht.'' -
Florida
tag
Ez mi a tosz?
Forma1-es futómű?
Bővebben: link -
Florida
tag
-
Dr.Burn
őstag
Valakit tud erről a kocsiról valami tuningot mutatni?
Valami ilyesmi kocsit néztem ki magamnak. Kétezres benzines motoral. Csak kiváncsi vagyok hogy valakinek sikerült-e csinosabbá tenni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Florida
üzenetére
hát nem tom nekem alapba nem tetszenek ezek a hátsó asztalok, meg aztán megkérdezem mi a halálért kell egy Fabiát így kicsicsázni?
Arról nem is beszélve hogy szerencsétlen motor szenved a széles papucsoktól.
De befejeztem, zt a cerkát is kár volt elcsúfítani egy olyan szarral.
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Japanese performance,ezt olvassátok el!
Fetrengve sírtam a röhögéstől. -
Integra
titán
válasz
Florida
üzenetére
most nézd meg ezt a del solt....
adott egy amúgy nagyon csinos kasztni, szép festés.
erre elgányolja a tükreit meg ezek a hátsó lámpák
és tényleg azt hiszi szép
meg ezek az alessio felnik, erre már nem tudok mit mondani
meg bebőrözi, de annyi szépérzéke nincsen, hogy legalább az autóhoz illő színeket válasszon
-
Florida
tag
válasz
Integra
üzenetére
Divat lett ez a lexuslámpa mindenféle szinten(profik,és full amatőrök egyaránt berakják),és tényleg van,amin jól néz ki.
Nem is kell mindjárt messzire menni:Bővebben: link
A szárny nekem akkor jön be,ha alumínium színben pompázik,minél egyszerűbb lehetőleg deszka alakú,és a széle karbonimitáció.Nem ezek a gertyatartó alakú hátsószárnyak..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050824/drift.gif)
-
Integra
titán
válasz
Florida
üzenetére
a diszkóplexi hátsók csak hivalkodók lehetnek, nem tudom hogy nem nem hivalkodó egy olyan amire ránézel és azonnal kiböki a szemed, mert nem illik a sziluettbe meg üvölt róla a gagyi

nagy szárnyakból is van ami minőségi és úgy van megcsinálva hogy annak értelme is van, meg vannak ezek a cerkán is láthatot vicc kategóriák, jókat lehet rajta nevetni vagy bosszankodni -
Type-R
őstag
Esetleg egy ilyet:Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Egy ilyet elfogadnék, csak egy kicsit magas az ára: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Side_
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Szted tényleg szebb a gyári piros, mint a Lexus-lámpa?

...egyébként meg a kedvencem: Bővebben: link
Ezen mibe lehet belekötni?...sztem ez tökéletes. -
Side_
aktív tag
Ez viszont picit jobb...csak k*drága
Bővebben: link -
Florida
tag
válasz
Integra
üzenetére
Jahm.Ezt nézd,ez viszont kurvára tetszik:
Ízléses,pont annyira durva amennyire kell..A háta a legjobb.
-
Side_
aktív tag
válasz
Florida
üzenetére
Tök rulla

De inkább csekkdisz: Bővebben: link
Ez már inkább szép. -
Florida
tag
Mikor jelent meg a 350Z?
A 2fast2furious-ban van egy jelenet,amikor odamennek a csávó garázsába(tuningműhely),az a megafonnal ordítozik a jetski-zőknek.A japán csaj meg rajzolgat.Megmutatja a rajzot,és hát Z látható rajta..
Más.
Csekkdisz:
Ez olyan izé,nem?Főleg a hátsószárny,az izébizé.
Meg a felnik.Meg az első lökös.
-
Type-R
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
Japánban, én átszámoltam, mert ez utolsó hvi-ben volt egy HKS Skyline 14millio Yen-ért, ami 650LE-s volt, de az nagyon durva volt, még váltózó szelepvezérléts is (variable valve timing system) raknak bele, meg még ilyen apróságokat, hogy tudod szabályozni a kipugó hangját.
-
Kraptor
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
Tényleg szép csak az photoshop és nem igazi, de akkoris szép munka

-
Kanczy
veterán
Íme 3 módosítás Miata-énk Rx7-én...!

Illetve egy pár kép a tuningolt Skyline-ról!
elfogadnám ezeket....
mennyibe kerülhet egy ilyen kocsi kiépítése?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
annyira azért nem szar
látványosan tör, ez igaz, mert a borítólemezek könnyebbek, de nekem még szerkezeti sérülés nem volt
ellenben van ismerősöm akinek semmi sem látszott a német csodáján csattanáskor, aztán kiderült hogy elkezdett beázni meg szerkezetileg elmozdult helyenként pár alkatrész
utóbbit helyre hozni jóval drágább
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Én csak annyit tudok hogy viszonylag jó futóműve van a gépnek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)