Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
naná, hogy simán behozhatod, unokatesóm, egy komplett japán belpiacos mr2 turbot hozott be londonból kisbuszban darabokban, csak a rommá tört kasznit hagyták meg a tulajnak

-
oettinger01
őstag
remélem nem haragszik meg érte a topik nyitója de nekem ezek a képek fincsik

Bővebben: link
Bővebben: link -
oettinger01
őstag
válasz
Integra
üzenetére
WOW

az kőkemény!
az egyik gyerekkori barátom kint él már 6 éve Münchenben, oda nősült
vele tudnék hozatni szerintem, mert kb. fél évente de jár haza. a határon már úgy sem gáz áthozni az ilyesmit, akkor szerintem meg is beszélem vele, hogy nézzen utána mibe fáj ez kint, mert az itteni áraktól falnak megyek.... -
Integra
titán
itt a lényeg
ez a 3 féle futómű szett van.
ha ebből nem találod meg amit szeretnél...
a német oldalon meg megtalálod az autód kódja alapján ami kell bele! -
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
nem nagyon vagyok még képben, mivel nekem sem volt dolgom ezzel.
most először arra összpontosítok hogy a bal oldali motortartó bak alatti fémcsonkot kicseréljem, mert hála a magyar utaknak, megszenvedte és most már a gumit kezdi ki.... fákkkk
amit tudok, hogy olvasok, keresek meg telefonálok
ha van ismerősöd németországban aki ingázik, valszeg olcsóbban megtudod venni a komplett szettet mint itthon.
megtaláltam azt a mi nekem kéne, csak árat nem találtam:///////////
találtam egy magyar forgalmazót:
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
válasz
Integra
üzenetére
utána érdeklődtem már egy magyar cégnél akik FK High sport-ot ajánlottak ez állítható magasságú menetes szárral rendelkezik és állítólag kíváló minőségű, 160.000 a szett ára. azt hittem van esetleg valami vonalad ahonnan lehetne esetleg olcsóbban is szerezni ilyen cuccost, vagy hasonlót, nem vagyok annyira márkához kötve nekem csak az a lényeg, hogy állítható magasságú szett legyen.
-
Integra
titán

európai 4 ajtós civic hybrid
na most ez fotosop vagy real?
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
yo

nem aludtam el, interjún voltam multinál
k&w cucc kéne szerintem a golfodba.
szimplán azért mert német és emiatt komplett golfra belőtt szupercuccok közül tudsz választani alvázszám alapján is asszem, vagyis elkerülhetők a nagy gondok.
itt kuksizd meg Bővebben: link
én is most kezdtem el olvasgatni hogy ha meglesz a coupe mit csináljak vele és annyi már megvan, hogy csak típushoz kifejlesztett cuccot raknék alá, nem kísérleteznék, veszélyes.
aztán bármelyik szervíz beszereli, csak kell utána egy jó futóműves, ami beállítja, dőlésszőg, utánfutás etc.
meg ilyen szetteknél valszeg megússza az ember, hogy pl alsó állítható lengőkart is vegyen hozzá, ami megint plusz költséget jelent
[Szerkesztve] -
CRX
csendes tag
válasz
Florida
üzenetére
Ejnye - bejnye. Ne próbálj ilyen leereszkedő lenni, mert én idáig csak segíteni akartam Neked. Én nem érek rá játszadozni a gépen, ha meg akarom keresni a pénzt a tuningra, hogy mást ne is említsek.
Mellesleg nem hiszek abban, hogy számítógépen meg lehet tanulni vezetni. Tudod az más tészta, amikor bent ülsz a kaszniban és megérzed, hogy ki akar törni a verda. -
oettinger01
őstag
integrával mi van
elaludt
-
CRX
csendes tag
Félreértesz. Szerintem a játékok magát a tuningolást mutatják be túl egyszerűnek. Itt egy nagyobb fék, ott egy turbo, egy programozható ECU. Pedig a valóságban még egy típus specifikus optikai elemet sem egyszerű felpakolni az autódra. Arról nem is beszélve, hogy idehaza nem is igen jutsz hozzá az említett tuning márkákhoz.
Ha valaki ütős dolgot akar építeni, annak érteni-e is kell az autóhoz, mert Magyarországon a legtöbb cég inkább csak le akar húzni és nem alkotni. -
Type-R
őstag
A felújitott Accord:
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/4148/accord15ip.jpg)
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/8342/accord27sw.jpg)
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/5461/accord31uv.jpg)
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/3844/accord47wi.jpg)
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/9900/accord57ca.jpg)
-
Type-R
őstag
Az új Toyota Vitz/Yaris
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/2932/yaris11sl.jpg)
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/3535/yaris23jy.jpg)
![[kép] [kép]](http://img301.imageshack.us/img301/3600/yaris30nr.jpg)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Megújuló Honda modellek: Bővebben: link
-
Florida
tag
Hagyd,szegény leragadt a neeforspeed-nél,lövése nincs a Real Driving Simulator-ról.

Tényleg igaz ami a neve is,tényleg meg lehet tanulni vezetni mindhárom típusú kocsit.A tuning szintén,simán érezni a szívómotortuning,a kompresszor és a turbó közötti különbséget.
De igaz,éljen a nídforszpíd! -
RAM
őstag
Piros lámpánál?

-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
milyen bringád van?
-
Type-R
őstag
Ilyne lesz nálunk is az új Civic szedán?
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
215/40 18'' a mérete, michelin pilot sport görgők és AEZ Icon 6 típusú felnik vannak rajta. kicsivel eltér a váltómérettől de nem túlzottan.
gyári gátlók vannak benne és Eibach ültető szett.
Inetegra barátunk remélem olvassa a topikot és tud nekem segíteni abban, hogy honnan szerezzek valami tuti állítható magasságú komplett futóművet, mert az a bajom a jelenlegivel, hogy ha a téli kerekeket alá dobom akkor hihetetlenül alacsony a verda, képes egy jóképű himbálózás alkalmával leérni az alja, mert olyan hülye helyen van az alsó motortartó bak csavarja, hogy minden szezonban kb. 2-szer lereszelem
mókás amikor este veretem és szikrázik 1-2 helyen amit látni a visszapillantó tükörben de ez ugyebár nem egészséges.....
-
Type-R
őstag
Megjenet az új HVI_Vol05: Bővebben: link

-
Integra
titán
dede, pedig ilyen lesz szerencsére!
neduddki
nagyúr
HI!
Mkor ranesztem ket ehte az automotoros abrakra nekem az ugrott be egybol hogy ez kerem en mar alttam vhol, es van egy ojjan erzesem mintha az elejehez nagyon hsono talan renault prototip-ot lattam volna saonlot... de mar regen.... szoval vhonan nagyon ismeros:- ))) /na majd jonnek a honda fanok dicseretei/ de tobbre nem jutottam...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Szoval kobarlasim alalt lekerult egy autosujsag a polcrol es mit lattam benne:
Nissan Skyline GTR be a tulaj keveselte a turnyo es tuning altal elert teljesitmenyt es az egszeruseg kedveerte egy Brabus V12-es 1000LE-s aprosagot aplikalt bele:- ))) brrrrrrrrrr:- )))
Keresem a neten, de nem tanalom gondoltma erdekessegnek szep lesz:- )))
udv
neduddki -
SaNyEe
aktív tag
na tolok pár képet is:
Bővebben: link tiszta űrrepülő.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Azt is láttad, hogy az Európai csapotthátú, hogy fog kinézni? Mint ha egy űrrepülőgépet néztem volna komolyan. Elölről 3év nézegetés után megbarátkozok vele de hátulról egyszerűen undorító. Pedig a Civicek nagyon is teccettek nekem ... a 6.genesekig.
Aztán csináltak egy egyterűt, most meg egy repülőmicsodát

A Coupe az mondjuk nem rossz
-
Integra
titán
uraim a 8 gen civic az usa-ban bemutatkozott
kiütéses K.O.
-
CRX
csendes tag
válasz
joysefke
üzenetére
Mintha a kopó alkatrészek cseréjéről röviden megemlékezett volna Florida, ezért az ezeket nem említettem fel.
Egy bajom van ezekel a csili-vili számítógépes tuningolós játékokkal. Játszik velük a sok fiatal, aztán amikor vesz egy verdát azt hiszi, hogy hipp-hopp 2 - 300+ LE-s verdákat lehet csinálni direktszűrővel, kipufogó cserével. A motortuningról azt hiszik, hogy csak bedobjék egy szervízbe és kész is, és a motor élettartama sem csorbult. Pedig kis hazánkban nem igen találni megfelelő szakembert, sok a kókler cég.
-
Florida
tag
Röhejes szánalmas nemnormális dolog hogy a mindenféle tuningolt nyugati autó a szerintük nem megfelelő állapotú,a sok rohadt trabant meg wartburg meg 30 éve itt pöfög..
Hogy szakadjon rá a rendőrségre az ég! -
CRX
csendes tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Ezt most nem értem. A 18'' felniden nem váltóméretű az abroncs? Mert ha igen, akkor nem lehet sok eltérés a külső átmérőben.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
Képet majd tudsz adni a kocsidról?
-
-
oettinger01
őstag
engem is baszogattak még azért is, hogy miért van 18'' kerék az autón és, hogy képzelem, hogy így viszem vizsgára, miért nem rakom fel az eredetit. Mondom ember! ha ezzel a kerékkel emelgetni kell az autó, hogy vigig tudjon menni a ki****ott vizsgasorukon akkor a gyári kerékkel az első pontig nem jutottam volna el, max targoncával emelgetve, nemhogy a végéig..... soha többet nem megyek ilyen helyre ezt akkor megfogadtam. van 1 vonalam a dél balaton környékén ahol egyszer úgy vizsgáztattam autót, hogy csak a forgalmimat adtam oda az autóm meg a parkolóban állt én meg kávézgattam a cimbikkel a balcsi parton, igaz nem olcsó mulatság de nem érdekel ez nekem így még ennél is többe került. csak ezt nem tudtam akkor megcsinálni mivel rendőri idézés volt

-
busman
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Sajna ez van,Itt nálunk ilyenért már vettek le rendszámot is....KPM műszakira kellett vinni a verdát a ''nem megfelelő'' futómű miatt...
-
Integra
titán
lehúzásnak hívják
szerinted miért kerül egy munaóra a márkaszerívzben 4500+áfába????
és megszólal a pultos hölgy, hogy ők még olcsók.... lol
jóbarátomék az olcsók (és gyorsak), akik fél-egy óra alatt megcsinálják a kötelező szervízt 2000ért + anyag
kíváncsi vagyok mit fizetek majd a vezérműszíj cseréért, délután megyek érte vissza
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
Ez körülbelül olyan f@szság, mit hogy az utánfutóra minden évben meg kell csinálni a műszakit, és az se kis pénz.
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
sajnos ez az ország ilyen még és valszeg jó sok évig ilyen lesz...
fontoskodó szarházi kiskirályok
csak egy perce legyek az illetővel négyszemközt egy szobában.. valszeg át se kéne mennem semmilyen vizsgáztatáson, vagy ha átmegy, az ég világon semmi gond nincsen.
bizonylatok pedig mindenképpen kellenek
ha télen sikerül megcsípni a verdát én veszek egy 3m spéci teljes külső átlátszó karcolás elleni fólia szettet, láttam teszten nem semm... ember fogja a csavarhúzót és bikából végighúzza az autón. a fólián kb 15 mp-ig látszik, hogy hol húzta, aztán mintha mi sem történt volna... szerintem ezek még ebbe is belekötnének -
oettinger01
őstag
nem túl régen Kb. fél éve egy igazoltatás alkalmával a rendőrnek nem tetszett a szülővárosomban, hogy az átlagosnál eltérő külsővel rendelkezik az autóm és azonnal kikapott egy igazoltatásra, neki egyébként az volt a feladata, hogy a zebra szélén figyelje a fő kereszteződésben a forgalmat, mert rengeteg kis iskolás gyerek jár arra és a rendőri jelenlét igen gyakori ezen a helyen én meg szinte vele szemben balra kanyarodtam jó sokat vártam, mert nagy volt a forgalom és már láttam a nézéséből, hogy ki fog szedni, így is lett, ahogy elindultam már intett is. Kérte a szokásosat, majd kérdezte van e a kormányról és a fóliázásomról papírom. Én amikor ezeket megvettem és felszereltettem nem voltam túlzottan tájékozott az ilyen műbizonylatos dolgokról és nem is kaptam/kértem rá, de mivel típushoz rendeltem a kormányt ami egy MOMO Top Power típus feltételeztem, hogy lehet használni az autón, különben minek gyártanának rá
ez nem egy gagyi no name sz*r amit valahol összetákolnak, hanem egy ismert nagy márka. A fólia szintén szakműhelyben felszerelt a lehalványabb árnyalatú 3M fólia ami szintén nem gagyi. Természetesen a rendőrnek nem tudtam semmi papírt mutatni ezért kihívta a feledtesét aki hozott egy digit gépet, hogy lefotózza az autómat, ekkor már felment a pumpa és beszólogattam és flegmáskodtam a zsarunak, többek közt elkértem a nevét és beosztását ami nagyon nem tetszett neki /pedig ezt kötelessége megadni bárkinek igazoltatás alkalmával ha kérik/. Mondtam neki, hogy ha tudom, hogy had vigyem már el gyorsan mosóba mielőtt csinál pár képet a verdámról, mert nem tudtam, hogy ma fotózásra megyek
Ja! a feledtese mikor kiszállt az autóból az volt az első, hogy jól leb****ta a gyereket, mert olyan helyen állított meg, hogy egy kisebb forgalmi dugó alakult ki, mert a hely nem volt alkalmas normális igazoltatásra, nem tudtam lehúzódni stb, zebra, reggeli dömping stb. meg ugye nem is ez lett volna a feladata, hogy igazoltasson, miért nem a dolgával törődik stb. de a pasas azért nem mondta, hogy húzzak el a francba sajna
Bemegyek a KPM-hez a megadott időpontban, nem alakítottam semmit vissza az autón, mert úgy volt, hogy el tudjuk intézni a dolgot erre mikor ott vagyunk azt mondja az ember, hogy ez rendőrség által behívott autó, és az ilyeneket a kamerával figyelt soron kell végig vinni, mert be kell mutatni, hogy a rendőr által felsorolt dolgokban változás történt e
baszki mondom..... irány a fóliások, kormány vissza, újra KPM. nézem azt a bizonyos sort amin végig kell vinni az autót, és bazi nagy peremes akna húzódik szinte végig, közben meg mindenféle vizsgapontok vannak. Mondom az embernek ez az autó nem fog itt végig menni, mert leszakad az alja azon a magas peremen, erre ő: ha nem megy végig akkor nem léphet forgalomba ez a szábály!!!!!
mi van mondom? ember! ezen a soron, hogy visz végig egy ferrarit? a köszöbön nem megy át, nem hogy tovább....... akkor az nem léphet közúti forgalomba Magyarországon!? erre természetesen síri csend........ szinte sírva mentem végig az autóm mellett a vizsgasoron és haverommal elöl a sárvédőknél emelgettük a verdát szinte végig, hogy az alja /nem is a löklap vagy küszöb, mert nincs is optikai módosítás a karosszérián/ le ne érjen! ez Magyarország emberek! Nem gondolják esetleg, hogy a jogszabályokat kellene a mai technikai biztonsághoz és egyéb műszaki paraméterekhez alkalmassá tenni, mert ugye a technika fejlődik és nem visszafelé. De nem! Ők úgy gondolják, hogy az a szaros ótvar 196...-ban felállított vizsgasoruk az alkalmas a mai technikai követelményeknek és ahhoz igazodjonak az autó gyártók és a tulajdonosok is.
Szerintetek sírni kellene vagy nevetni!? mert én mindkettőt megtettem közben vagy utána..... -
Type-R
őstag
![[kép] [kép]](http://www.sromagazine.com/events/albums/wpw-92/normal_P1000421.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sromagazine.com/events/albums/wpw-ac/normal_P1000422.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sromagazine.com/events/albums/wpw-5d/normal_P1000420.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sromagazine.com/events/albums/wpw-e9/normal_P1000424.jpg)
-
Integra
titán
válasz
Florida
üzenetére
egy ilyen tuninghoz már kőkemény és komplett spoon vagy mugen tuning kell
ezeknek meg csak az alkatrészei több mint egy milla fölött lehetnek, de én inkább másfél millára szavazok.
van a mugennek 2 lityós 260 lovas utcai szívó motorja, de a motortuning milliókban mérhető ha jól emlékszem. és ez csak a motortuning, semmi fék, futómű etc..
ha az ember bika motortuningot akar, akkor ahhoz b18c kell vagy k20a
hidd el, egy 900 kilós cerkába a 150-160 ló is bőven elég -
oettinger01
őstag
igaz én nem vagyok kimondott japán fan, bár mostanában egyre jobban kezdek az lenni /még a végén az is leszek
/ de ezt hamar meg tudnám szokni az tuti:
joysefke
veterán
Miért? Talán az átírási költséget és a biztosítást láttad a költségvetésében?
Vagy az új gumikat? Gondolom egy tuningra szánt autón szijjakat és olajat meg légszúrőt is fölösleges cserélni. fékbetét is biztosan uj egy 600Ft os autóban
Na hogy valami építőt is hozzászóljak:
Gyorsulás mikor lessz megin?
[Szerkesztve] -
CRX
csendes tag
válasz
Florida
üzenetére
Vtec CRX-et nem kapsz 600 ezerért. Töretlent, vagy akár csak jó állapotban lévő ritka, mint a fehér holló.
Tuningjáról, meg kérdezd Madskills cartársat a crxforum.hu-n, neki van iVT Civic-je.
Kíváncsi lennék kivel csináltatanád a csipszét.
Azért ne essünk túlzásokba, ismerjük el egy 1.6-os 150 - 160 pacis változó szelepvezérlésű szívó motor már rendesen ki van hegyezve. Nincs benne túl sok tartalék, persze ha az ember nem 100 versenykilómétert akar elérni, hanem mindennapi használatot.
A fék megerősítését meg azért metem írni, mert nem láttam a költségvetésedben. Erre nyugodtan beszámolhatsz egy 100-ast. -
CRX
csendes tag
válasz
Florida
üzenetére
Másfél millából 200 lovas szívó CRX. Ez igen.

Legfeljebb turbóval, de az ugye nem 1,5 milla. Esetleg motorcsere, de homológ mocival nem igen érhető el a 200 paci. Nagyobb moci meg nem ajánlott, ha parázol a yard-tól.
Szvsz 600 eFt-ért csak szarrátört CRX-et kapni. Tudom, mert nemrég rákényszerültem, hogy átnézzem a kínálatot.
Helyedben vennék egy jó állapotú CRX-et és megszívlelném Integra tanácsát. Teljes kipakolás, kasznizás, full fújás, csere amit kell, szóval újjáépítés. Így kapnál egy biztos üzemű autót, ami jó alap lenne a tuninghoz. De a kocsi árán felül ehhez sem árt kb. 1 milla. Én is épp ezt tenném, ha nem lakást építenék.
Ha komolyabb tuningot akarsz a kocsidba sose a motorral kezd! Előbbrevaló a fék és a futómű, márha meg is akarsz állni a 200+ LE-s autóddal. A CRX féke sajnos nem elég! Sőt magához képest is ésszel kell használni, mivel ohne ABS.
Szóval csak ésszel. Természetesen, ez szigorúan SZVSZ! -
Integra
titán
mert itthon sok buta hozzá nem értő ember van kompetens helyen
nekünk egy vállalkozás fuccsolt be mert nem fogadták el az európában érvényes iso, tüv és egyéb szabványokat, tűzvédelmi papírokat......
szarnak bele, dolgozni kéne, jogszabályt módosítani, de semmit nem csinálnak, ők így is megkapják a pénzüket a mi adónkból -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Persze ha engem elküldene a rendőr a kpm-hez valahogy megúsznám a dógot

Nem tudom miért kell ennyire szőrözni és nem elfogadni a TÜV-öt itthon is
Azért ennyire nem kéne kizsigerelni azokat az autósokat akik egyedibbé akarják tenni autójukat. Elvileg még felnit sem tehetnél anélkül a kocsidra, mert megváltozik a futómű geometria blablabla... És ha olyan kedvében van a rendőr bármikor beleköthet hiába villogtatom a TÜV-ös papírt és hiába fér bele a felni ET-száma meg mindene a gyárilag megadott tűrésértékekbe, küld a kpmhez, meg büntetget ahelyett, hogy azt tenné ami igazából a dolga, na de ez már egyáltalán nem tartozik ide. -
joysefke
veterán
Hali alvázvédelem mennyibe kerül? Érdemes ilyet csinálni?
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Van a kpm-nél ismerősöm és ő elmondta, hogy a TÜV-ös papír nem ér semmit itthon, mert azt nálunk nem fogadják el. Hiába igazolja, hogy biztonságosan használható, be kell vizsgáltatni, meg mérnökkel minden átalakítást megterveztetni. Egyszerűen nevetséges ami itthon folyik.
[Szerkesztve] -
Florida
tag
válasz
Integra
üzenetére
Meglássuk..
Még mindig a zsaru témához:
ha van egy 90-es évjáratú Honda,acélfelnivel,egy fiatal csávó vezeti,mennyi rá az esély hogy kötekednek?
Konkrétan a nitróra gondolok.Ha belenéz a motortérbe,gáz van nem?Mennyire lehet elrejteni?
A jobbegy ülés alá be lehet tenni a nitróspalackot?
Azt nem akarom,hogy 300 ezerért beszereltetem,és emiatt cseszhetem a forgalmit,vagy ilyesmi.
Egyáltalán,ha nem bizonyított hogy használod,lehet benne ilyesmi?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vele tudnék hozatni szerintem, mert kb. fél évente de jár haza. a határon már úgy sem gáz áthozni az ilyesmit, akkor szerintem meg is beszélem vele, hogy nézzen utána mibe fáj ez kint, mert az itteni áraktól falnak megyek....

elaludt

, de igaz amit irsz, érezni a különbségeket a különbaző autók közt, egy FF autót másképp kell vezetni a versenypályán mint egy 4WD-st vagy egy FR-t.
mókás amikor este veretem és szikrázik 1-2 helyen amit látni a visszapillantó tükörben de ez ugyebár nem egészséges.....